Imala sam i sasvim kratku i sasvim dugu kosu i kosu srednje dužine i ne mogu da odlučim koja frizura je najbolja! I dalje. Prosto, svaka ima ono nešto, a najbolje je da svoju idealnu frizuru odabereš u zavisnosti od tvoje ličnosi i ukusa. Ipak, ako želiš da budeš drugačija i izdvojiš se u moru istovetnih devojaka, a istovremeno si i hrabra i spremna na drastičnu promenu, verujem da će ti se neka od ovih kratkih frizura sigurno dopasti. I priznaj – zar kratka kosa zaista nije makar za mrvicu zanimljivija i lepša od duge?!

Ako si dovoljno smela, neka tvoja letnja frizura bude sasvim kratka, “dečačka”. Zar nije neodoljiva? Uz skladne crte lica i odgovarajuću šminku i nakit možeš izgledati mnogo atraktivnije i upadljivije nego sa dugom kosom. Čak i ženstvenije, koliko god to neobično zvučalo!

decacka Frizure koje će ti dokazati da je kratka kosa čak i lepša od duge!

Druga verzija kratke kose za kojom su mnoge devojke “poludele” jeste piksi frizura, a ona ima toliko varijanti da je na tebi samo da uperiš prstom u frizuru koja ti se najviše dopada i, naravno, skupiš hrabrost da zakažeš šišanje!

piksi Frizure koje će ti dokazati da je kratka kosa čak i lepša od duge!
Comments