Pantenol Logo 2 Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože

Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože

3 Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože

Dok se ideali lepote i skincare trendovi stalno menjaju, dolaze i prolaze, ono što uvek ostaje isto su “zlatni” saveti za negu kože, koji podrazumevaju upotrebu dobro poznatih sastojaka za svakodnevnu negu, hidrataciju i regeneraciju kože.

Zato se nekim proizvodima vraćamo više od 60 godina, a bazirani su na osnovnom molekulu koji doprinosi zdravlju i lepoti naše kože – Pantenolu!

Koža je zaštitna barijera, prvi kontakt sa spoljnim svetom. Tu su tragovi svih vaših životnih iskustava, sve lekcije, uspomene i priče. Ona pamti sve što ste iskusili. Vaš život je urezan na njoj. Pantenol je oduvek voleo vašu kožu baš takvu kakva jeste. Milovao, hidrirao i regenerisao. Ona pamti da je Pantenol bio uvek uz nju i voleo je u svakom trenutku.

Galenikini Pantenol proizvodi, sa tradicijom preko 60 godina, neizostavni su deo mnogih domova u Srbiji – a žene im se uvek rado vraćaju! Pantenol kao sastojak ima izuzetne prednosti, ali njegova najupečatljivija uloga je hidratacija

Pantenol ima svojstvo da povlači vodu u dublje slojeve kože, što čini da ona izgleda čvršće i duže ostaje meka i vlažna, a smanjuje se pojava finih linija i bora. Takođe, odlično deluje na svim tipovima kože i u kombinaciji sa drugim sastojcima.

Porodica Pantenol proizvoda donosi vam efikasnu negu gde god se nalazite, a mi biramo tri favorita za ovo leto!

5 Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože
9 Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože

Za nežan početak i kraj dana: Pantenol+B3HA krem-gel

Hidratantna krema je osnova svake kvalitetne nege kože. Pantenol + B3HA krem-gel za lice će vam pruži trostruku hidrataciju, a pogodan je i za dnevnu i večernju rutinu. Sasvim je nežan – njegova formula bez parfema obogaćena je sa 3% niacinamida i 3D hijaluronskom kiselinom, vitaminom E i alantoinom.

Svaki sastojak u Pantenol + B3HA krem-gelu ima svoju ulogu. Niacinamid u koncentraciji od 3% ima potencijal da deluje kao antioksidans, pa doprinosi poboljšanju funkcije epidermalne barijere, smanjenju hiperpigmentacija kože, finih linija i bora, kao i crvenila – dok poboljšava elastičnost kože. 

Hijaluronska kiselina ispoljava svoje dejstvo u dubljim slojevima kože i pruža joj izuzetnu hidrataciju, dok vitamin E ima izraženo antioksidativno i hranljivo dejstvo. Alantoin osvežava kožu, regeneriše i održava je negovanom. 

Pružiće vam nežni početak i kraj svakog dana – lagana krem-gel tekstura koja se lako razmazuje, vrlo brzo upija, i ostavlja nežnom vašu kožu. Svakodnevnom upotrebom uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi. U vašoj rutini, biće lagani korak kojem se radujete!

8 Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože

Za letovanje i sve druge avanture: Pantenol pena 9%

Omiljena skincare rutina poznatih influenserki

Nega kože tela ne sme biti zapostavljena, posebno tokom leta, kad vapi za hidratacijom. Za letovanje i sve druge avanture, u koferu neka vam se nađe Pantenol pena 9% – nahraniće vašu kožu posle plaže, depilacije, aktivnosti na otvorenom, napornog dana na poslu – baš u svim mogućim situacijama.

Pantenol pena 9% se lako nanosi pre ili posle tuširanja – ekspresno se upija i ne ostavlja tragove na odeći, a pomaže vam da se oslobodite ispucalosti i crvenila kože. U kombinaciji sa dekspantenolom, alantoin i aloe vera u ovoj peni umiruju i regenerišu oštećena područja na koži. Samo je promućkajte i uživajte u predivnom mirisu i vrhunskoj nezi!

8 Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože
7 Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože

Za svaki trenutak kad vam je potrebna dodatna nega: Pantenol krema

Pantenol krema je tajni sastojak u nezi kože kod mnogih žena. Ova moćna krema ima više namena – održava kožu mladolikom, oporavlja je posle sunčanja, depilacije ili brijanja, pomaže zarastanju rana i opekotina, ublažava tegobe nastale usled alergije i neguje bradavice dojki kod dojilja.

Dakle, Pantenol krema je proizvod koji jednostavno staje u svaki ormarić ili torbu, pa se možete osloniti na to da će vašoj koži uvek pružiti dodatnu negu. Ključni sastojak je dekspantenol, koji se u organizmu transformiše u vitamin B5 i koži daje sjaj. Može se naneti i na ispucale usne, kao i na predeo kože oko očju, jer ima moć da umanji borice koje se u toj regiji najčešće primećuju.

Ovu kremu, kao i sve druge Pantenol proizvode, sigurno ste zapazili u ormarima i fiokama vaših mama i baka – sa dobrim razlogom. Verujte vrhunskoj Galenika tradiciji i odaberite kvalitet moć nege kože je u jednostavnosti. Gde god se nalazite, tu je i vaš Pantenol!

Pantenol Logo 1 Gde god da ste, koža pamti, a Pantenol neguje: Letnji Galenika favoriti za negu i hidrataciju kože

Više informacija o Pantenol proizvodima pronađite na sajtu, kao i na Instagram i Facebook stranicama.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X