Ovo su 2 drogerijska 3u1 proizvoda koji su neophodni tvojoj skin care rutini, a rešavaju problem mitisera i bubuljica

Da li sećate svojih tinejdžerskih godina?

Možda su one bile najlepše,
ali mi sebi nismo bili.

Sve nesavršenosti na našem licu koje su pripisane tinejdž dobu stvarale su nam nemire, nesigurnosti i komplekse, sve dok nismo malo sazreli. Vremenom su ove nesigurnosti skoro pa nestale, ali bubuljice i mitiseri su ostali. Iako smo naučili da se osećamo prijatnije u svojoj koži, želja da joj pomognemo, učinimo je zdravijom i očistimo je od neželjenih nepravilnosti nije se umanjila. Moderno vreme nas je naviklo da od naše kozmetike zahtevamo više, a iz iskustva znamo da nije lako pronaći proizvode za lice koji ispunjavaju kako naša očekivanja, tako i potrebe naše kože.

Garnier Pure Active linija sastoji se od proizvoda za negu kože i lica koji su dermatološki testirani i oslobođeni svih neželjenih parabena koji mogu nepovoljno uticati na našu osetljivu kožu. U njoj možemo naći i rešenje za probleme sa mitiserima i bubuljicama , a to su:
-Garnier Pure Active 3 in 1 Clay i
-Garnier Pure Active 3 in 1 Charcoal preparati,
koji u sebi sadrže prirodne materijale kao što su glina i ugljen. Oni su pogodni za masnu i mešovitu kožu sklonu bubuljicama i mitiserima. Uz redovnu upotrebu, ovi proizvodi umiruju vašu kožu, pročišćuju je i čine da se bolje bori sa negativnim, spoljašnjim uticajima.

3 in 1 Clay

Glinom protiv bubuljica
u samo 3 koraka

Naša koža je zahtevna koliko i vreme u kojem živimo. Čak iako smo bubuljice ostavili u tinejdžerskim godinama zajedno sa posterima, one povremeno nađu način da zauzmu mesto na našoj koži. Nekada je to u toku PMS-a, nekada tako naše telo reaguje na stresne situacije, a nekada je to čak i posledica zagađenog vazduha kojim smo okruženi. Ukoliko vodimo brz život, rešenje našeg problema takođe mora biti jednostavno brzo, i zato nam je potrebno sredstvo za čišćenje lica Pure Active 3 in 1 Clay. Ukoliko ga redovno koristimo, pomoći će masnoj koži da otkloni neprijatan sjaj koji je prati, matiraće je, otpušiće pore i omogućiće našem licu da se lakše izbori sa svom težinom šminke koju redovno nanosimo.

Skincare savet: Predlažemo da Pure Active 3 in 1 Clay u okviru svoje rutine nanesete na obraze i bradu, odnosno delove lica najsklonije bubuljicama - za najbolji efekat.

3 in 1 Charcoal

crni ugljen za crne mitisere

Iako je ovaj proizvod namenjen masnoj koži koja je sklona mitiserima, zapušenim porama, pa i bubuljicama, ova maska se preporučuje svima koji koriste jaku šminku, bez obzira na to koji tip kože imaju. Čistoća je oduvek bila pola zdravlja - tako je i kada je nega kože u pitanju. Tajna čiste kože je u doslednosti. Svakog jutra pre nego što nanesemo šminku, kao i svake večeri kada je skinemo, potrebno je da temeljno očistimo lice Garnier Pure Active 3 in 1 Charcoal maskom za čišćenje lica. Tako ćemo ukloniti nečistoće iz pora i vizuelno ih smanjiti, baš kao i broj mitisera koji remete estetiku našeg lica. Ukoliko od maske uzmete sve što ona može da pruži, a to su sposobnost pilinga, zahvaljujući sitnim česticama koje uklanjanju mrtve čestice kože, kao i čišćenje kože uz pomoć gela koji ćete naneti na vlažnu kožu lica, ona će vam vratiti - trostruko.

Skincare savet: Predlažemo da Pure Active 3 in 1 Charcoal u okviru svoje rutine nanesete na nos, odnosno predeo oko nosa, koji je deo vaše kože lica najskloniji mitiserima - za najbolji efekat.

BONUS SAVET: Double masking za duple rezultate! Na svoje lice
istovremeno možete naneti Pure Active 3 in 1 Clay i Pure Active 3 in 1
Charcoal, svaki na one delove lica za koje su specifično namenjeni.

Exfobrusher

je gel za umivanje koji ima četkicu za blagi piling. Ona je zadužena za dubinsko čišćenje pora i takođe eliminiše čak i teško dostupne nečistoće. Formula je obogaćena ekstraktom borovnice, kao i salicilnom kiselinom koja lako eliminiše kako bubuljice, tako i ožiljke od njih.

Micelarna voda

je naš najveći saveznik kada dođe vreme da konačno skinemo šminku sa našeg lica i pustimo ga da diše. Bilo da imamo mešovitu, masnu ili osetljivu kožu, ona će jednim potezom ne samo ukloniti šminku, već i očistiti od nečistoće koja se ceo dan skupljala na našem licu. Micelarna voda iz Pure Active linije će ukloniti sav višak sebuma na našoj koži i tako je matirati, ostavljajući našu kožu savršeno čistom.

Peel Off crna maska sa ugljem

poboljšava teksturu naše kože, pogotovo na delovima na kojima je najviše pogođena mitiserima, kao što su čelo, nos i brada. Nakon samo jednog korišćenja primetićete da su vam pore otpušene i smanjene, a koža sjajna i glatka. Dovoljno je samo da dva puta nedeljno nanesete masku na lice, sačekate 20 do 30 minuta da se osuši, pa je zatim nežno oljuštite.

maska u maramici

je hidratantna maska za lice koja je obogaćena čajevcem i salicilnom kiselinom. Ona pročišćava kožu i pore i tako smanjuje sve nepravilnosti poput bubljica i mitisera, koji utiču na naše samopouzdanje.