Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Moderno vreme od nas zahteva stalno jurcanje, pun gas na dnevnom nivou se podrazumeva, sve manje od toga se smatra izmotavnjem i lenjošću. S vremena na vreme, potreban nam je predah od vrtoglavo užurbane svakodnevice, a to je momenat kada posežemo za pasošem i novom destinacijom. Mi ti predlažemo da se upustiš u jednu gastro avanturu u potrazi za najpoznatijim restoranima širom sveta, za odmorom na kom se razdaljine mere brojem porcija čokoladnog musa i kucanjem kristalnih čaša punih šampanjca. Pored izvrsne ponude koja će zadovoljiti tvoje čulo ukusa, čeka te i luksuzna vizuelna poslastica.

New York Café, Budimpešta

Jedno spontano putovanje po regionu može da se pretvoriti u pravo putovanje u prošlost. Ako mi ne veruješ na reč, priliko sledeće posete Budimpešti mapiraj New York Café, mesto na kom ćeš poželeti da se obučeš u tvid, obuješ kitten heels i staviš svilene rukavice. Nemoj da kažeš da te nisam upozorila. Duh 19. veka koji prožima svaki zid ovog glamuroznog mesta probudiće u tebi želju da ga nikada ne napustiš. Senzacionalna gozba za oči u ruhu autentične bugarske dekoracije predstavlja srž intelektualne i kulturne zajednice. Ako uspeš da odvojiš pogled od tanjira na kom se servira fuzija specijaliteta koja se uklapa uz beksrajno elegantan enterijer ispunjen bogatom drvenarijom i raskošnim lusterima, videćeš da je plafon ukrašen freskama starim dva veka. Svakakom detalju je posvećena posebna pažnja. Ovaj retro ugostiteljski objekat će ti pružiti kraljevski tretman, a ti ćeš se osetiti kao prava dvorska dama, koja umesto zlatnog žezla drži svoj telefon, kojim ćeš morati da zabeležiš ovako nezaboravno gastro putovanje.

Mama Kelly, Amsterdam

View this post on Instagram

After the Pride, we’re still pink. #mamakellyamsterdam

A post shared by MAMA KELLY (@mamakellyamsterdam) on

Ulazeći u gastronomiju, neki od najpopularnijih turističkih destinacija prestaju da budu samo zabava za turiste, već postaju personifikacija određenog načina života. A koji to grad slobodu i različitost zastupa glasnije od Amsterdama? Grad očaravajuće arhitekure, saobraćajne gužve izazvane biciklistima i najboljih žurki. Zašto se zanemaruje tema “pašću u nesvest” lepih instagramičnih enterijera lokalnih restorana? Ovoga puta, izbor je pao na Mama Kelly, restoran u kom ćeš ostvariti sve svoje instagramične snove. Osvajanje društvenih mreža počinje ovde. Neka digne ruku ona koja već nije pomislila u kojim bi sve delovima ovog ružičastog Barbie lokala presvučenog plišem mogla uhvatiti dobar ugao za vrhunsku fotku. Ako omamljujuće slatkom enterijeru koji kao bonus ima jelovnik ispunjen pilećim i ribljim zakuskama, dodamo začin od jagoda potopljenih u beli krem, možemo slobodno prijaviti Amsterdam kao novo mesto stanovanja.

Editors choice