Dobro, svi znamo kakva je trenutno situacija, pa nema potrebe preterano dužiti – kod kuće smo non-stop i moramo da pronađemo još neke zanimljive načine da “ubijemo vreme” jer ne ide da po ceo dan samo kontempliramo o smislu života. 

Sasvim je u redu ako ti se ne radi ništa od do sada ponuđenog – mrzi te da čistiš stan i sređuješ stvari, ne voliš da kuvaš, a nije ni da te to baš interesuje, sobom si se bavila i pre vanrednog stanja, virtuelne ture ti i nisu toliko zanimljive jer su virtuelne… Potrebno ti je da se angažuješ nekako drugačije? Onda se priključi novom internet izazovu koji je pokrenuo losanđeleski muzej Getty.

Naime, Getty je izazvao svoje pratioce na tviteru da rekreiraju poznata umetnička dela na svoj način, samo sa onim što imaju kod kuće. Malo je reći da su ljudi bili kreativni! Najpoznatije slike dobile su svoju “unapređenu” verziju i to od zgužvane odeće, papirnih kesa, prljavog posuđa, toalet papira (a zato se toliko kupovao!), pa i drugih ukućana koji su bili voljni da pomognu. 

U nastavku su neki od najboljih radova.

Comments