Početak godine donosi sreću i radost u svim aspektima vašeg života i osećaćete se zadovoljno u toku ove faze. Poslednja četvrtina meseca biće povoljna u ljubavi i na poslu. Sredinom godine, savet Vagama je da se fokusiraju na porodične odnose, češće komuniciraju sa najmilijima i rešavaju svakodnevne probleme. Ako ste vredni, možete dobro zaraditi. Do kraja godine, u izgledu su značajne promene u sudbini. Biće i prilika za beg od svakodnevnih briga na neko veće putovanje ili odmor. Pojaviće se neobični zadaci i ciljevi, a krug komunikacije će se proširiti.

Sredinom godine, Mars je u tranzitu u vašoj desetoj kući, što bi moglo da donese dobitak i napredak u karijeri. Ukoliko već duže vreme promovišete svoj rad, sada bi mogao da bude viđen u široj javnosti. Ljubavni život će ove godine biti bolji u odnosu na prošlu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FLWHRS (@flwhrs)

U januaru ćete dobiti rezultate svog rada i možete biti veoma aktivni, a upoznaćete i mnogo novih ljudi i uživaćete u bliskosti u krugu porodice.

Od februara do juna i ponovo od septembra do decembra, potrebno je da obratite pažnju na svu dokumentaciju. Ukoliko se bavite kupovinom pokretne ili nepokretne imovine, konsulutujte se sa starijim članovima porodice. Ako započinjete bilo kakav novi posao, sagledajte mogućnosti sa praktične strane – svako zalaganje treba da vam donese materijalnu dobrobit.

Comments