Ako vam se dopao prvi deo našeg horoskopa za novac, u nastavku vas očekuju i preostali znakovi.

Da li ste već napravili godišnji plan za investicije? Ako niste, sada je svakako pravi trenutak za to. Bez obzira na to da li ste u ovom trenutku zadovoljni svojim statusom, u ovoj godini će sve biti kristalno jasno. Ne postoji univerzalno pravilo za razvijanje sopstvenih karijera, ali postoje tri osnovne karakteristike: dobar temelj, ljudi od poverenja i pametno investiranje.

Na koji način će vaš horoskopski znak da ulaže novac i u kom trenutku bi bilo dobro da se ne rasipate. Ipak, vodite se onom poslovicom da samo onaj ko drži dlan otvoren može da gubi i da dobija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели twice the mood (@twicethemood)

Pročitajte i ovo: 5 horoskopskih znakova očekuje važna i uspešna godina

Vaga

U 2023. godini vas čeka velika promena u načinu na koji vidite svet, oduvek ste bili ljubitelj skupih stvari, ali kad Jupiter 15. maja uđe u vašu osmu kuću duhovnosti, izgubićete interesovanje za materijalnim stvarima. Podrška koju dobijate od emotivnog partnera je toliko jaka da ćete uspeti da ostvarite sve svoje poslovne ciljeve u kratkom roku.Ostanite fokusirani na svoj trenutni put u karijeri, a najbolje vreme da tražite povišicu koju zaista zaslužujete je između 7. maja i 4. juna, a zatim ponovo od 4. decembra do 28. decembra.

Škorpija

Morate da ostanete pozivitni, fokusirani, sabrani na sve što se oko vas ddešava. Naučili ste da radite pod pritiskom i upravo ta sposobnost da savršeno koordinirate u teškim situacijama će vas dovesti do samog vrha piramide! Da li je vreme za pokretanje sopstevnog biznisa? Da! Kad? U svakom mogućem trenutku. Uticaj svih aspekata koji će se u toku godine dešavati će vas mimoići ili jednostavno nećete da dajete na značaju, jer vaš cilj je samo jedan! Najsrećnji period u toku godine je između 1. jula i 9. decembra, a to je i više nego dovoljno vremena da promenite svoj način života, unapredite svoje finansije i još jednom pokažete koliko ste moćni. Saturn ulazi u vašu petu kuću kreativnosti 7. marta, kombinovanjem ovoga sa tehnološki fokusiranim uticajem Urana na vaš znak koje datira iz 2018. godine moglo bi da otvori nove i uzbzdljive načine za zaradu novca.

Škorpije, probajte sve jer ove godine, ni nebo nije granica!

Strelac

Od 2008. godine imate Pluton koji se nalati u vašem finansijskom sektoru, ove godine on vas napušta i u periodu od 23. marta do 10. juna doneće vam nova saznanja i idealne načine da zaradite novac ali i da ga kontrolišete. Budući da ste impulsivni u trošenju, konačno ćete napraviti balans. Takođe, period oko 15. maja je izuzetno povoljan za vas jer tada Jupiter ulazi u Bika, ako uspete da se pridržavate normi koje ste sebi odredili videćete prve novčane rezultate u toku leta. Dok pratite napredak, budite svesni da će vaš finansijski rast biti malo sporiji kad Jupiter bude retrogradan, između 4. i 30. septembra.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mary (@maryloony)

Pročitajte i ovo: 5 trikova kako da izbegnete neprimetne troškove tokom nedelje

Jarac

Godinu počinjete snažno jer je Venera u vašoj drugoj kući (novca), što najavljuje da ćete i dobijati i gubiti novac, ali kao i uvek, pronalazićete idealna rešenja da ga zaradite brzo i lako. Od 23. marta do 10. juna, Pluton će krenuti u kratak obilazak vaše druge kuće i doneće vam dugoročnije naznake za zaradu. Trudite se da imate što više zabave i uživanja, jer ćete tako privući više poslovnih prilika.

Vodolija

Vodolije, vreme je da zavladate svetom finansija! Ono što vas očekuje u toku 2023. godine, ne očekuje baš sve znakove. Od poslovnih pronuda do putovanja i zabave. Vi na savršen način spajate lepo i korisno i zbog toga će vaša karijera ostati još bolja. Takođe, i vi najbolje vesti možete da očekujete od 15. maja jer će Jupiter tada obasjati sektor vaše porodice i kuće. Ako ste hteli da kupite nekretninu, ovo je pravi trenutak.

Ribe

Od 1. januara do 15. maja moćni Jupiter će biti u vašoj kući pirhoda. Iako je ovo obično dobar tranzit, kod vas će imati malo drugačiji efekat. Konačno ćete napraviti listu prioriteta i nećete novac trošiti na stvari koje vam nisu potrebne. Drugi deo godine, aše srećne zvezde se pomeraju u sektor koji vlada komunikacijom, pisanjem, trgodinom i medijima. Pa ako su upravo to aspekti koji su vezani va vaš posao, možete da očekujete unapređenje!

Naslovna fotografija: instagram.com/twicethemood

Dragana Stojanović

Comments