gr ruzevi i sjajevi za usne Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu

CRVENA JE BOJA LJUBAVI

CRVENE USNE SU ELEGANTNE, ZAVODLJIVE, GRACIOZNE I UVEK U TRENDU

Kakve asocijacije u vama budi crvena boja? Da li prvo pomislite na ljubav, strast, romantiku ili eleganciju, sofisticiranost i raskoš?

Svaka od ovih asocijacija je prijatna i zato smo odlučili da vas povedemo u crveno kraljevstvo boja. Koja nijansa crvene je tvoja?

Dan zaljubljenih – praznik za zaljubljene i one koji se ljubavi nadaju. Neka ga ove godine obeleži crvena boja. Naši stari kažu: crveno na radost – neka tako i bude! Golden Rose misli na vas svakog dana, a ne samo za posebne praznike, zato želimo da vas pozovemo da svaki dan slavimo kao dan ljubavi i lepote i da iz sebe izvučemo ono najbolje. Golden Rose kontinurano kreira nove kolekcije ruževa za usne kako bi dame uživale u svojoj lepoti. Posebni dani su dobar trenutak da voljenoj osobi poklonite nešto lepo, ili da sebi poklonite crveni zavodljivi ruž kako bi najlepšu verziju sebe darovali onom koga volite. 

Ljubav je naš izbor, crveno je naša radost! Zato Golden Rose za Dan zaljubljenih, ali i sve druge dane slavi ljubav, slavi radost i svet boji najlepšim nijansama crvene.

USNE GOVORE O VAMA, NEK PRIČAJU DOBRU PRIČU!

Odelo ne čini čoveka, ali govori o njemu. Isto je i sa make up-om. Dobro uklopljena nijansa ruža sa prilikom, tenom i karakterom odaje utisak prefinjenosti i dobrog stila. Crvena boja je smela i upadljiva, ali sofisticirana i klasična. Moderna je u svim vremenima i predstavlja simbol ženstvenosti. Još je Merilin Monro otkrila magiju crvenih usana. Golden Rose vam savetuje da tu magiju koristite za dobre stvari i tako budete prava čarobnica. Jedan od načina da postignete efekat sočnih, punih i rumenih usana je da koristite Golden Rose 3D mega Shine sjaj za usne i to u crvenoj nijansi (broj 113).

3d mega shine 3 Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu
3d mega shine 01 1 Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu

GOLDEN ROSE 3D Mega Shine Lipgloss pruža usnama 3D efekat visokog sjaja čineći ih punijim, senzualnijim i negovanijim. Zahvaljujući laganoj formuli i specijalno dizajniranom aplikatoru lako se nanosi. Naravno, lepe usne su negovane usne tako da ovaj sjaj sadrži negujuće i zaštitno ulje jojobe, kao i vitamin E. Specijalna formula daje efekat ogledala što vizuelno čini usne punijim.

Pogodan za dnevnu i opuštenije varijante večernje šminke ovaj sjaj lake teksture svaka dama rado nosi u svom neseseru za šminku, jer zavoleti svoje usne pored 3D Mega Shine sjaja za usne nije teško.

NEKA USNE GOVORE O SREĆI!

Crveni ruž na usnama govori o visokom samopouzdanju i dobrom stilu. Važno je da kada stavite crveni ruž razumete da prava dama zavodi i pričom, a ne samo lepotom. Lepe usne neka vas pozivaju da vam reči i govor budu lepi, puni manira i prefinjenosti. Neka Dan zaljubljenih bude dobar povod da se neko zaljubi u vas i vaše usne, a zavoli način na koji govorite i razmišljate. Golden Rose vam nudi kombinaciju kojom ćete da matirate suprotni pol u par poteza. GOLDEN ROSE My Matte Lip Ink je mat tečni ruž za usne koji poseduje laganu, dugotrajnu i vegansku formula koja se ravnomerno nanosi preko cele površine usana i omogućava savršenu mat završnicu.

lip ink02 1 Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu
lip ink02 2 1 Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu

Lagana formula putem dobro dizajniranog aplikatora glatko i lako klizi preko cele površine usana ostavljajući tanak sloj boje i čineći da usne ostanu meke sa savršenom mat završnicom. My Matte Lip Ink je dostupan u tri nijanse crvene – 11, 12 i 13. Koju od tri nijasne crvene vi birate?

Satin lipstick Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu

DODIR USANA NEŽAN POPUT DODIRA SATENA

Da li ste spremne da se zaljubite u dodir satena na vašim usnama? Zamislite jarko crvene usne nežne poput satena ili baršuna? Inspirisan mekoćom i elegancijom satena Golden Rose je kreirao specijalnu formulu koja lagano klizi preko vaših usana i ostavlja prefinjen trag.

Ruž za usne GOLDEN ROSE Satin je kremasti satenski ruž koji sadrži vitamin E, dugotrajan je, hidrira usne i pruža besprekornu pokrivenost.

Pored toga što dugotrajno drži usne fleksibilnim i vlažnim, pruža besprekornu pokrivenost u raskošnim nijansama crvene. Dostupno je čak šest crvenih nijansi u Golden Rose Satin Lipstick paleti boja. Na vama je da se odlučite za nijansu broj 20, 21, 22, 23, 24 ili 25.

Satin 01 Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu
Satin 02 2 Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu

RUMENE, SOČNE ILI SENZUALNE – NAJLEPŠE SU, IPAK, USNE RAZVUČENE U OSMEH

Juicy Tint Crvena je boja ljubavi: Elegantne, zavodljive i graciozne usne su u trendu

Golden Rose ima razloga za sreću, jer imamo čast da vam predstavimo novu vegansku formula raskošnog sjaja, koja je dostupna i u dve nijanse crvene. U pitanju je lagana, hidratantna negujuća boja za obraze i za usne. U pitanju je formula koja se lako nanosi, brzo suši i traje čitav dan. Juicy Tint je inovativni proizvod lagane strukture koja se ne lepi i ne razmazuje, a lako se nijansira od nežnijih ka intenzivnijim tonovima u samo nekoliko pokreta.

Pored toga što usne čini lepim, Juicy Tint i neguje usne zahvaljujući tome što sadrži hijeluronsku kiselinu, organski gel aloe vere kao i sastojke za intenzivnu hidrataciju. U pitanju je neodoljivi sjaj koji ćete zavoleti na prvi pogled i/ili prvi poljubac!

U pitanju je neodoljivi sjaj koji ćete zavoleti na prvi pogled i/ili prvi poljubac!

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X