Guiseppe Zanotti naziv je svetski poznatog modnog brenda čiji osnivač, gospodin Canoti – istovremeno i modni dizajner, kreira garderobu, obuću i aksesoare neverovatnog dizajna i kvaliteta. Kada je o ovom brendu reč, obuća je ta koja je najupečatljivija i najzapaženija.

Dame širom sveta obožavaju cipele sa potpisom Giuseppe Zanotti jer gospodin Canoti iste dizajnira baš za potrebe svake žene – veoma elegantne i šik, a istovremeno i udobne.

Ovom prilikom vam predstavljamo novu kolekciju obuće ovog brenda i to za jesen/zimu 2014. Uživajte razgledajući ih, a mi ćemo vam dati predloge kako možete da ih nosite i uz šta da ih ukombinujete.

Crne sandale sa dekorom u vidu zlatnih listova su već viđene u okviru ovog brenda. Zbog izuzetne popularnosti ovog dizajna, gospodin Canoti isti provlači kroz nekoliko kolekcija, sa malim izmenama. Dakle, crne sandale sa zlatnim listovima – fenomenalno i neprevaziđeno! U okviru ove kolekcije postoje i japanke sa zlatnim listovima. Interesantno, zaista. Na ovoj fotografiji imate priliku da vidite i crvene sandale ukrašene božanstvenim zlatnim detaljem, kao i jedne crvene cipele, isto tako neobičnog i interesantnog dizajna. Bilo da se odlučite za neke od srnih ili crvenih, svakako vam preporučujemo zlatan nakit i crveni ruž za usne. Bićete zanosna lepotica.

Ovakvu obuću možete da nosite kako uz strogo elegantne haljine, tako i uz farmerice i neku dobru majicu, uz obavezne dodatke u vidu zlatnog nakita i neke dobre tašne.

01 Giuseppe Zanotti Jesen Zima 2014 Guiseppe Zanotti: Obuća sa stilom

Prelazimo na malo žešći look. Reč je o sandalama sa kaiševima i nitnama. Nosite ih uz kožnu jaknu i pantalone ili pak haljinu od kože kako biste ostvarili pravi Glam Rock Look. Zlatan nakit i lepi nokti prelakirani crnim lakom su samo šlag na tortu. Zanimljiv look možete da postignete i kombinacijom ovakvih sandala i nežne ženstvene haljinice iz dodatke nakita sa nitnama, bićete prava mala buntovna princeza (ovakav look je popularan naročito među tinejdžerskim rock zvezdama).

Ukoliko pak želite da budete prava nežna princezica, to će te postići ovim predivnim cipelicama sa mašnicama. Da li ćete ih ukombinovati uz neki slatku laganu haljinu, nežan nakit i mašnicu u kosi, ili pak uz kratku uzanu haljinicu, napraviti razbarušenu frizuru i ostvariti zavodljiv look – izbor je na vama.

02 Giuseppe Zanotti Jesen Zima 2014 Guiseppe Zanotti: Obuća sa stilom

Klasičan oblik salonki je uvek zanimljiv. Mi vam ovog puta predstavljamo salonke u zlatnoj i srebrnoj boji. Njihov dizajn vam dozvoljava kombinovanje garderobe na najrazličitije načine (uz elegantno odelo, haljinu, suknjicu i majicu, farmerice i korset…). Nakit obavezno neka bude u boji cipela, samo pazite da ne preterate sa istim. Kada je o papučama reč, takođe u zlatnoj i srebrnoj boji, njih vam predlažemo da nosite uz dugačke letne haljine ili farmerice i neku majicu.

03 Giuseppe Zanotti Jesen Zima 2014 Guiseppe Zanotti: Obuća sa stilom

Ove pink čizmice u Barbie stilu s pravi izbor za ženstvene devojke. Možete ih nositi na najrazličitije načine. Najbolji način na koji mi vidimo ove čizmice, jeste uklopljene sa belim pantalonama ili farmericama, belom košuljom i pink mantilićem/kaputićem, kao i tašnom u pink boji. Belo-pink kombinacija je prava Barbie kombinacija. Srebrne čizmice su veoma interesantne, ali najviše odgovaraju za večernje izlaske. Ove pink i crne cipelice zaista dozvoljavaju kombinovanje na najrazličitije načine, zato pustite mašti na volju (haljinice, suknjice, odela, jednodelni kombinezoni…).

04 Giuseppe Zanotti Jesen Zima 2014 Guiseppe Zanotti: Obuća sa stilom

Safirno plava je izuzetno popularna boja ove sezone. Igrajte se njome, bilo u vidu ovih sandalica, cipelica ili šarenih čizmica, ova plava je neodoljiva. Obavezan je još jedan aksesoar u toj boji kako biste kompletirali svoj autfit. Ne preterujte jer je izrazito jaka i upadljiva boja, ali još jedan aksesoar bi dobro došao. Na ovoj fotografiji imate priliku i da vidite plitne crne čizmice koje su čista klasika. Dakle, da l ćete ih nistiti uz nešto jednobojno ili šareno – izbor je na vama, a i u jednom i u drugom slučaju izgledaće odlično.

05 Giuseppe Zanotti Jesen Zima 2014 Guiseppe Zanotti: Obuća sa stilom

Ove japanke su sa elegantnim detaljima u vidu sitnih cirkona ili pak jednog velikog kristala. Veoma su interesantne i predlažemo vam da ih nosite uz dugačke šarene (ali u tamnijim nijansama) letnje haljine.

06 Giuseppe Zanotti Jesen Zima 2014 Guiseppe Zanotti: Obuća sa stilom

Crna i crvena obuća – jednostavno nepogrešivo. Bilo da se odlučite za crvene čizmice ili sandale, ili pak neke od ovih crnih sandala, preporučujemo vam da ih kombinujete uz elegantniji look. Kada je o ovim crvenim čizmicama reč, njih najbolje vidimo uz neke crvene kožne pantalone ili mantil.

07 Giuseppe Zanotti Jesen Zima 2014 Guiseppe Zanotti: Obuća sa stilom

Za kraj, predstavljamo vam čistu klasiku. U pitanju su plitne čizmice i cipele tamnih i svedenih boja koje najbolje odgovaraju elegantnim poslovnim odelima.

08 Giuseppe Zanotti Jesen Zima 2014 Guiseppe Zanotti: Obuća sa stilom

Nadamo ste da ste uživali i čarima ove neverovatne kolekcije brenda Giuseppe Zanotti i da ste usvojili neke od naših predloga kombinovanja celokupnog autfita na bazi obuće koju smo vam prikazali.

Aleksandra Grujić 
Comments