Posao modela sigurno nam svima izgleda glamurozno i sjajno, ali se iza kulisa, zapravo, krije mnogo toga. Supermodeli se, polako ali sigurno, otvaraju i pričaju o tome koliko je modna industrija zahtevna i na koji način se bore sa njenim izazovima. Pored toga što su u obavezi da imaju određeni broj kilograma kako ne bi izgubile posao, devojke koje se bave modelingom često provode dane sa izuzetno “teškom” šminkom na licu.

Upravo zbog toga, mnoge od njih biraju da se ili minimalno ili uopšte ne šminkaju kada nisu na poslu. Među najpoznatijim modelima današnjice nalazi se i ikona stila Hailey Rhode Bieber, koja je, bez obzira na prirodu svog posla, poznata po tome što ima dewy, čistu i veoma negovanu kožu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели rhode skin (@rhode)

Nećemo se praviti da ishrana i stil života ne utiču na to, ali svakako veliku ulogu igra i svakodnevna nega kože. Hailey Rhode Bieber je odlučila da se pozabavi skincare proizvodima i kreira lični brend, u kome se nalaze proizvodi koji će zaista negovati kožu i pomoći onima koji ih koriste da svakog dana mogu biti makeup free, ukoliko to žele. Takozvani dewy skin je stvar po kojoj svi poznajemo Hailey, te nas ni ne čudi da njen brend Rhode u sebi sadrži upravo proizvode za duboku hidrataciju i negu kože.

Takođe, želimo da naglasimo da smo od detinjstva naučeni da ispratimo određene korake kada je u pitanju nega kože. Roditelji nas uče na koji način je potrebno da negujemo sebe i svoju kožu, te kasnije i sami počinjemo da istražujemo i da kupujemo proizvode koji nam odgovaraju. Tako je Hailey Rhode Bieber mnoge skin care trikove naučila od svoje majke i modne industrije. Kada je počela da se bavi modelingom, u glavi joj je stalno bila misao kako bi uvek trebalo da nakon radnog dana skine svu šminku sa lica i zatim ga dobro hidrira, kako bi ono ostalo zdravo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели rhode skin (@rhode)

Kao i svako od nas – i Hailey Bieber je prošla period u kojem je istraživala i isprobavala proizvode različitih brendova, što ju je navelo na to da pomisli da i sama može da kreira proizvode uz pomoć stručnjaka, baš po svojoj meri i za ljude koji vape za proizvodima koji su i njoj bili potrebni.

Rhode je linija skincare proizvoda sastavljenih od osnovnih sredstava za negu kože. Proizvodi su formulisani za različite tipove kože, zbog čega u liniji ovog brenda svako može da pronađe ponešto za sebe. Ovi proizvodi u sebi sadrže sastojke koji će pomoći vašoj koži da izgleda lepše, i kreirati barijeru između vaše kože i vazduha, zbog uticaja spoljašnjeg zagađenja i slobodnih radikala koji se u njemu nalaze. Pored proizvoda za negu kože lica, možete pronaći i komplet proizvoda za negu usana.

Hailey Rhode Bieber je kreirala brend sa nekoliko stvari na umu: jednostavnost, dostupnost, autentičnost, kvalitetnost i transparentnost, što je glavna filozofija brenda, koji je kreiran sa idejom da vam pruži proizvode bez kojih ne možete da zamislite svoj život.

Naslovna fotografija: instagram.com/haileybieber

Milica Antić

Comments