Leto nikada nije bilo iščekivanije nego ove godine, a dok se nadamo našem odlasku na more, pripreme su već krenule. Kupovina kupaćih kostima, neonski manikir i ono što je najbitnije, odlazak kod frizera, kako bismo dobili prepoznatljivu letnju boju, koja decenijama ne izlazi iz mode. U pravu ste, mislimo na plavuše, a ovom trendu poslednjih dana nisu odolele ni neke od najpoznatijih devojaka sveta poput Kaie Gerber i Emily Ratajkowski. Da li će vas svojim izgledom ubediti da i vi isprobate ovaj osvežavajući letnji look?

Emily Ratajkowski

Verovatno najneočekivanija promena zadesila nas je prošle nedelje na Instagramu kada je Emily pokazala svoju novu, blajhanu kosu. I ne, to nije bila perika. Svoju prirodnu kestenjastu kosu poznata manekenka i glumica zamenila je plavom u cilju promocije nove Kerastase Blond Absolu kolekcije koja nas očekuje u januaru naredne godine. Iako je sve iznenadila ova promena, činjenica je da Emily fenomenalno izgleda i kao plavuša.

Millie Bobby Brown

Mlada glumica takođe se odlučila za promenu, ali ne toliko drastičnu, pa je odlučila da umesto farbanja posegne za plavim ekstenzijama i stvori prividan ombre izgled. Prednost ekstenzija svakako jeste što ne štetite svojoj prirodnoj kosi,a opet imate boju koju želite. One su takođe dosta lakše za stilizovanje nakon dana na plaži, za razliku od prirodne kose.

 

Comments