Haljina za Novu godinu treba da bude posebna, jer ćete upravo po njoj pamtiti prve trenutke 2024. A zašto ne biste u novu eru ušlu u velikom stilu – dok se ujedno osećate seksi i glamurozno?

Već smo pisali o haljinama za praznične zabave na koje ćete ići zbog posla (i druženja), a sada nastavljamo u istom, euforičnom ritmu. Modeli haljina koje smo ovoga puta izdvojili su razigraniji i seksepilniji – vreme je da pokažete više kože, kao i da se osmelite na rizičnije krojeve ili detalje.

Možda se u našoj selekciji nalazi upravo vaša idealna haljina za Novu godinu, bez obzira na to gde je dočekujete – da li je to kućna žurka, restoran ili nešto sasvim drugačije. Ili vas naš izbor može inspirisati da osmislite kombinaciju u kojoj ćete se osećati kao diva tokom “najluđe večeri”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Pogledajte šta smo pronašli u domaćoj ponudi – ovo je top 10 haljina za Novu godinu koje ćete nositi i posle dočeka.

Haljina za Novu godinu – 10 modela dostupnih u Srbiji

NINAMILÁN blejzer-haljina sa šljokicama ili NINAMILÁN midi-haljina sa šljokicama

Vreme je da utonete u šljokice – uložite u dizajnerski komad kojem ćete se vraćati kad god želite da se dobro zabavite! NINAMILÁN kolekcija krije dve šljokičasto-hologramske haljine – jedna je ležernijeg kroja, u formi blejzera, dok je druga elegantnija i sa Barbiecore detaljima.

n1 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

MATES haljina od svilenog satena (Koncept 45)

Druga dizajnerska haljina na našoj listi je slip model od svilenog satena koju je dvojac MATES dizajnirao za Koncept 45. Boja je raskošna i glamurozna, kao i kroj – a možete se poigrati sa stilizovanjem dodavanjem sloja ispod haljine ili krzna.

n2 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

Elisabeta Franchi prozirna haljina (MiaMaya)

Trend prozirnih haljina je dominirao na crvenom tepihu tokom 2023. godine. Ako ste dovoljno smeli, u MiaMaya ponudi možete da nađete veoma seksepilan Elisabeta Franchi model, koji za glamurozni doček Nove godine možete nositi sa efektnim donjim vešom.

n3 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

P….S….Fashion zlatna kaput-haljina

Elegantna zlatna haljina u formi kaputa ima neodoljivi retro šmek, zbog istaknutih revera i širokog pojasa. Stvoriće vam siluetu peščanog sata i u njoj ćete definitivno izgledati kao diva iz starog Holivuda.

n4 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

Diesel srebrna haljina (Fashion&Friends)

A sada – povratak u budućnost! Diesel model je futuristički, u veoma upečatljivoj space nijansi srebrne. Zbog dramatičnog tona haljine, kroj je sveden, ali ćete u njoj definitivno biti spremni za novogodišnji rave.

n5 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

H&M slip haljina sa imitacijama dragog kamena

Nežnoroze slip haljina ima delikatne ukrase i prava je zimska čarolija – popularni kroj iz devedesetih je s razlogom vanvremenski. Uz različite aksesoare, možete je nositi i napolju i za kućne žurke.

n6 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

Zara midi-haljina od somota

Somot je nezaobilazan tokom praznika – utonite u ovu prijatnu, luksuznu haljinu u novogodišnjoj crvenoj nijansi, koja je drapirana na svim pravim mestima.

n8 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

Bershka midi-haljina sa američkim izrezom

Istaknite svoje obline u Bershka midi-haljini koja je svedena, sa jednim efektnim detaljem – svetlucavom mrežicom na šlicu. Daće vam senzualan izgled, posebno uz duboke čizme.

n7 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

Mohito asimetrična mini-haljina

Mala crna haljina sa “pomakom” – upravo to je Mohito model sa asimetričnim rukavom, koji je od prozirnog materijala, sa većom dozom volumena. Za sve ljubiteljke jednostavne elegancije.

n Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

Sisley haljina sa čipkom

Čipka i fluidni, udoban kroj, koji možete da iskoristite za brojne druge prilike posle Nove godine. Ako tražite tako nešto, Sisley haljina će zadovoljiti vaše kriterijume. Sjajno će izgledati i uz ravnu obuću.

n10 Vaša savršena haljina za Novu godinu je možda među ovih 10 modela iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Bunde su ponovo u modi – pronašli smo 10 najlepših modela

Naslovna fotografija: instagram.com/valerakolarova

Božica Luković

Comments