Nakon perioda globalne pandemije, takozvana “sezona svadbi” proširila se na čitavu godinu. Niko više ne želi da čeka leto i svoje venčanje planira godinama ili mesecima unapred – ljudi svoju ljubav žele da proslave ukoliko je moguće odmah i sad. Što znači samo jedno – ukoliko se ne udajete, garantovano ste pozvane na barem dve svadbe ove godine, od kojih je jedna skorije nego što ste se nadale da će biti. Ali, ne brinite, mi smo odradili najteži deo posla za vas – pronašli smo najbolje haljine domaćih dizajnera koje možete nositi ako ćete biti gošća na večanju, a čak i kuma! Savršenu haljinu za sebe pronađite u nastavku teksta.

Haljine domaćih dizajnera idealne za venčanje (ako niste mlada)

Lokalni modni koncept NINAMILÁN studio nudi širok spektar odevnih komada i aksesoara namenjenih savremenim ženama – koje su istovremeno u dodiru sa svojom ženskom, ali i muškom stranom.  U NINAMILÁN studio haljinama osećaćete se kao senzualna boginja za kojom se svi okreću, dok ćete se u oversize odelima osećati samouvereno, snažno i jedinstveno. Za vas smo izdvojili dve haljine iz kolekcije, a na vama je da odaberete onu koja se više uklapa uz vaš senzibilitet.

Ako želite da se istaknete u masi i volite neobičnije, efektne odevne komade – našli smo pravi brend za vas! Modna kreatorka Gala Borović poznata je po eklektičnim i atraktivnim printovima u jarkim bojama, a njene kreacije već su nosile poznate ličnosti poput Ide Prester i Anđele Jovanović. Izdvojili smo dve Galine haljine u kojima ćete garantovano poželeti da provedete svaki naredni svečani događaj!

Modna dizajnerka Zorana Vujanić kreira raznovrsne odevne komade za žene koje vole da se osećaju i izgledaju senzualno i ženstveno. Njene haljine istaći će vašu figuru baš onako kako bi trebalo, a mi smo izdvojili dva omiljena modela u nastavku. Jednostavan, efektan kroj i kvalitetan, dezenirani ili jednobojni materijal su sve što vam je potrebno da biste kreirali nepogrešivi klasik koji će uvek biti u modi, a upravo ovim principima se vodi Zorana.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FashionLab (@zorana_vujanic)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FashionLab (@zorana_vujanic)

Modni brend CIEL pokrenula je dizajnerka Katarina Bezmarević, a on je veoma brzo stekao veliki broj fanova, usled sofisticiranog pristupa dizajnu i atraktivnih krojeva. Ako želite da iskažete svojou senzualnost i osećate se seksi na svakom koraku – predlažemo vam da odaberete CIEL haljine, koje su vanvremenske i koje ćete moći da nosite u više navrata, uz različite stilizacije i aksesoare. Sa vama delimo naša dva omiljena CIEL modela.

Ako ste raspoloženi za nesvakidašnju, statement haljinu u kojoj ćete izgledati nezaboravno, pronašli smo čak dve takve u Nina Rajak kolekciji! Ovaj brend nudi autentične i atraktivne haljine i odevne komade od lateksa i drugih, efektnih materijala, koji će vam sigurno zapasti za oko. Mi smo izdvojili dve haljine za vas, od kojih se jedna ističe materijalom, a druga krojem – pa, vi birajte!

I za kraj, izdvojili smo i dve haljine za sve one modne minimaliste, koji se uvek okreću proverenoj maloj crnoj haljini – ali ovog puta sa twistom. Savršeno ukrojene i efektne modele u nepogrešivoj, crnoj boji pronaći ćete u kolekcijama modne dizajnerke Dragane Ognjenović, čija duga i uspešna karijera govori sama za sebe.

Naslovna fotografija: instagram.com/ciel.officiel

Jovana Pantić

Comments