Ako bismo ikako mogli opisati šta se sve nosilo na crvenom tepihu u toku 2021. godine, to bi bila reč ekstravaganca. Zaista, kao da su se svetske zvezde potrudile da ove godine nadoknade sve događaje koji su propušteni u 2020. Pojedine haljine su bile aktivističke, druge balske, elegantne, protkane dobrim ukusom i usklađenim bojama… a neke samo crne (pretpostavljamo da znate o kome pričamo), a evo koje dame su ih ponosito nosile…

Alexandria Ocasio-Cortez

Met Gala je definitivno jedan od modnih događaja koji je obeležio ovu godinu. Alexandria Ocasio-Cortez je prvi put učestvovala na ovom događaju i njena haljina nije prošla nezapaženo. U pitanju je haljina sa političkom porukom – Tax the rich (Porezi i za bogate) koja je dokaz da moda može da ima aktivistički karakter i da je treba iskoristiti kao medijum za iskazivanje svojih uverenja.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence osvaja publiku svojom prirodnošću i zdravim smislom za humor, a posle Diorove haljine koju je nosila na premijeri filma Don’t Look Up, još više nam je draga. Nosila je Diorovu haljinu sa šljokicama koja se spušta do poda i otkriva njen trudnički stomak. Jennifer nikad nije izgledala lepše, a i otkad ima novog stilistu nikad nije bila bolje obučena.

Comments