Ako niste ušli u jesenje raspoloženje – vreme je. Za otprilike mesec dana nam dolazi Halloween, odnosno Noć veštica. Nije naš praznik, ali je svejedno zabavan zato što imamo priliku da se maskiramo, sa društvom gledamo horor filmove i lepo se provedemo. Manikiri su tad deo čitavog looka, te su obavezni ako želite da se maskirate, a možete ih uraditi nevezano za godišnje doba ili mesec ako uživate u spooky sezoni. Ovo su naši predlozi kakve manikire možete da uradite.

Francuski duh manikir

Ovo je francuski manikir sa zanimljivim obrtom – Halloween detaljem. Umesto klasičnog francuskog manikira, beli deo na vrhu noktiju je u obliku duha. Prezanimljiva ideja koja preslatko izgleda. Svi će komentarisati vaše nokte jer će zaista originalno izgledati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Townhouse (@mytownhouseuk)

Krvavi manikir

Pravi manikir za Noć veštica! Ovo je manikir za sve obožavatelje horor filmova kao što su Bloody Mary ili Carrie. Kad pogledamo ovakve nokte odmah zamišljamo kostim venčanice zamazane krvlju – zaista jezivo, ali ako je vaš fazon – vrlo interesantno.

Pročitajte i ovo: Trikovi koji će učiniti da vam manikir traje znatno duže

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Motivi Noći veštica

A što ne biste uradili manikir sa što više motiva iz Noći veštica? Tu su duhovi, slepi miševi, paučina, crne mačke… po želji možete dodati i veštice, budneve, kosturske glave. Igrajte se, tome Noć veštica i služi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Oči čudovišta

Zaista prelep i upečatljiv manikir, biće vam potreban pravi umentik da bi ispao baš ovako kao na fotografiji. Nije baš najjasnije čije su oči u pitanju, jer mogu biti oči reptila, zmaja. U svakom slučaju, izgledaju čudovišno i misteriozno – sasvim dovoljan motiv da uradite ovakav manikir.

Narandžasti manikir sa duhovima

Ovo je varijacija na francuski manikir sa gornje fotografije, samo što je obojen u narandžasto. Tu je motiv duha koji je savršen za Noć veštica. Naravno, možete odabrati drugu boju, ali zbog narandžaste ima taj poseban jesenji vajb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Knight (@nailchark)

Jesenje boje

Vraćamo se na klasiku. Ne morate da imate šare na noktima da bi bili u skladu sa Noći veštica. Dovoljno je da to budu jesenje boje, ako vas zanimaju jesenji manikiri, pročitajte naš tekst o njima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Townhouse (@mytownhouseuk)

Manikir sa paukovima

Mnogi od nas se plaše insekata i nikada se ne bi usudili da uradimo manikir sa paukovima, no, ako vas oduševljavaju ovakvi motivi, savetujemo da ih isprobate, jer će verovatno biti jedan od najneobičnijih manikira koji ste imali.

Motiv polumeseca

Ovo je zaista lep manikir i ne mora imati nikakve veze sa Noći veštica. Pristajaće i devojkama koje su okrenute ka spiritualnom, koje čitaju natalne karte, tumače tarot i skupljaju kristale. Svakako nije za sasvim obične devojke, već za one sa daškom misterije.

Pročitajte i ovo: Manikir u bojama kristala, dragog i poludragog kamenja

Kostur manikir

Kada pomislimo na manikir za Noć veštica, ovakav je jedna od prvih asocijacija. Mat kostur manikir je, takođe, malo komplikovaniji za izradu, ali vredi sedeti satima da biste za rezultat dobili ovako nešto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lez🔮 (@theenailwitch)

Zlatna paučina

Ok, ovo izgleda sasvim elegantno, ne mora biti samo za Noć veštica. Dovoljno jednostavan da možete sami da pokušate da ga uradite sa tankom četkicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Townhouse (@mytownhouseuk)

Naslovna fotografija: instagram.com/mytownhouseuk

Jovana Petković

Comments