Čini se kao da ne može da prođe kratak period a da ne dobijemo neke vesti u vezi sa (bivšim) kraljevskim bračnim parom, Harryju i Meghan. Verovatno već znate da je javnost ovom bračnom paru uputila veliki broj negativnih komentara, pa čak i mržnje, nakon skandala koji se desio sa Meghaninim odbijanjem da se drži dugogodišnje kraljevske tradicije, i njihovim odlaskom u Ameriku.

Bilo kako bilo, veliki broj ljudi je stao na njihovu stranu, čak i u njihovu odbranu, što je automatski značilo da su dobili veliki broj fanova, kao i drugi članovi kraljevske porodice. Ako ste i vi jedna od onih osoba koja verno prati sva dešavanja kraljevske porodice, onda će vas sigurno obradovati novi Netflix serijal koji se tiče isključivo mladog para iz Saseksa.

Harry and Meghan – šta da očekujete

Nakon višemesečnih spekulacija da će izlazak Harry & Meghan” biti pomeren nakon kraljičine smrti, Netflix je objavio prvi trejler za dokumentarni serijal i čini se da će ovaj projekat dati detaljniji pogled na lični život para nego ikad ranije.

Iako trejler ne uključuje nijedan čitav snimak, osim jedan na jedan intervjua sa bračnim parom, ono što se ipak može čuti je audio snimak, koji se pušta preko niza nikada ranije viđenih crno-belih fotografija, koje prate istoriju Harryjeve i Meghanine ljubavne priče.

Neke od njih uključuju i par koji pleše na prijem njihovog venčanja; Meghan u svojoj veoma kritikovanoj haljini Stelle McCartney, zatim i par zajedno na odmoru, nenametljiv trenutak nakon formalnog događaja, sa Harryjem koji je poljubio Meghan dok ona sedi na kuhinjskom pultu.

Pročitajte i ovo: Ovo je 7 najboljih istorijskih serija (prema IMDb-u)

Na pitanje zbog čega su želeli da naprave ovaj dokumentarac, vojvoda od Saseksa je odgovorio da niko zapravo ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata. „Morao sam da učinim sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu” – rekao je Harry.

Što se tiče Meghaninog mišljenja, ona je izjavila: „Kada su ulozi ovoliki, zar nema smisla čuti našu priču od nas samih?“. Netflix tek treba da potvrdi tačan datum izlaska serije, ali se očekuje da će se premijerno prikazati na platformi za strimovanje u bliskoj budućnosti — najverovatnije pre kraja godine.

Vojvotkinja je i ranije govorila o ovom projektu – i na šta će se par fokusirati sa produkcijskom kućom u budućnosti – tokom intervjua za Varieti koji je radila nedavno, u kojem je promovisala svoj podkast Archetypes. „Lepo je kada možemo nekome da poverimo našu priču, aludirajući na iskusnog reditelja, čijem radu se i sama dugo divi, kako je rekla.

Dok je prva sezona podkasta Archetypes sada završena, Harry se trenutno sprema da objavi svoje memoare, Spare, koji bi trebalo da budu objavljeni 10. januara u svetu. Kako kažu i predstavnici izdavačke kuće, knjiga odmah vraća čitaoce na jednu od najstrašnijih slika 20. veka: dva mlada dečaka, dva princa, koji hodaju iza kovčega svoje majke dok je svet gledao u tuzi i užasu.

Dok je Dajana, princeza od Velsa sahranjivana, milijarde su se pitale šta prinčevi misle i osećaju u tom trenutku, i kako će se njihovi životi odvijati od tog trenutka nadalje. Za Harryja, ovo je konačno njegova priča.

U nastavku pogledajte ceo trejler za Harry & Meghan:

Pročitajte i ovo: 7 Netflixovih serija zasnovanih na istinitim pričama

Naslovna fotografija: instagram.com/theroyalfaamily

Nenad Grubanoski

Comments