HBO će premijerno emitovati koncertni specijal “Chromatica Ball” slavne pevačice Lady Gage u subotu, 25. maja, koji će biti dostupan za strimovanje i preko platforme HBO Max.

Koncertni specijal je snimljen pred rasprodatim stadionom Dodger u Los Anđelesu, gde je pred 52.000 gledalaca Lady Gaga izvela svoje najveće hitove. U septembru 2022. godine, ovaj događaj je obuhvatio numere kao što su Bad Romance, Just Dance, Poker Face, Shallow, Rain On Me, Stupid Love i mnoge druge, potvrđujući veliki uspeh Grammyjem i Oscarom nagrađene umetnice.

Produkciju, režiju i kreativno vođenje specijala potpisuje sama Lady Gaga, dok su izvršni producenti dugogodišnji menadžer pevačice Bobby Campbell, šef koncertne turneje Live Nation Arthur Fogel, te predstavnici Interscope Recordsa, John Janick i Steve Berman.

Nina Rosenstein, izvršna potpredsednica kuće HBO za program, noćne emisije i specijale, izrazila je oduševljenje povodom saradnje sa Lady Gagom: “Lady Gaga je sila prirode. Ona je umetnica koja se javlja jednom u životu i nikada se ne povlači, a Gaga Chromatica Ball ističe njen neiscrpni talenat. Oduševljeni smo što smo ponovo partneri u ovom zadivljujućem koncertnom specijalu.”

Podsećamo, koncert je održan nekoliko meseci nakon što je pandemija počela da jenjava, slaveći album objavljen leta 2020. godine. “Chromatica” je bio plesni album u vreme kada su zabave bile retkost i većina plesanja odvijala se kod kuće. Umetnički izraz Lady Gage kroz ovaj album i turneju oslikava snagu i otpornost, ne samo njenih fanova, već i cele muzičke industrije u teškim vremenima.

Specijal mreže HBO pruža ljubiteljima i široj publici priliku da iz udobnosti svojih domova iskuse magiju Lady Gage i njenog “Chromatica Ball”. Emitovanje ovakvog događaja ne samo da potvrđuje njen status kao ikone pop kulture, već i potvrđuje HBO kao vodeću platformu za prikazivanje ekskluzivnog muzičkog sadržaja. Specijal, bez sumnje, predstavlja jedan od televizijskih vrhunaca godine, nudeći jedinstvenu kombinaciju vrhunske produkcije, neprikosnovene izvođačke energije i nezaboravnog muzičkog repertoara.

Pročitajte i ovo: “Emily in Paris” sezona 4: Datum premijere, ljubavni zapleti i modni izazovi

Naslovna fotografija: instagram.com/ladygaga

Nikola Gudelj

Comments