San svake pripadnice nežnijeg pola je kvalitetan, luksuzan, prostran garderober. Jedini način da sortiramo i smestimo sve ono što “opet nemamo šta da obučemo” jeste jedan savršeno organizovan orman. Verujem da svaka od vas mašta o prostoriji koja će biti rezervisana isključivo za krpice, cipele i aksesoar. Predstavljamo vam listu najekskluzivnijih garderobera – tihe čežnje svake savremene dame.

slika 125 Hedonistički enterijer: Luksuzni garderoberi

Bež nijanse i ogledala – savršen spoj estetike i funkcionalnosti

slika 221 Hedonistički enterijer: Luksuzni garderoberi

Mnogo pregrada i fioka – svaka stvar ima svoje mesto

slika 318 Hedonistički enterijer: Luksuzni garderoberi

Uredan garderober može lako postati i vaša chill-out zona

slika 416 Hedonistički enterijer: Luksuzni garderoberi

Ovde može da stane sve što poželite

slika 513 Hedonistički enterijer: Luksuzni garderoberi

Jednostavna forma u boji luksuza

slika 68 Hedonistički enterijer: Luksuzni garderoberi

Spoj modernog i vintidž

slika 76 Hedonistički enterijer: Luksuzni garderoberi

Garderober i francuski ležaj – raj za uživanje

slika 86 Hedonistički enterijer: Luksuzni garderoberi

Prostran garderober u pastelnoj boji

Verujem da bi dobar deo nas pristao na gladovanje, zamenio vožnju taksijem šetnjom, odrekao se odlaska na masažu i zaboravio da plati račun za struju, ali da bi i poslednji novac dao za neku od željenih krpica. I svaka od njih tretirana je sa poštovanjem još od momenta kada smo je prvi put ugledale u izlogu, pa preko pažljivog odmeravanja i kriznih momenata neodlučnosti, pa sve do konačne rešenosti da bude naša. Svaka haljina, farmerke, košulja ili torba sa razlogom je deo našeg odevnog carstva. Samim tim zaslužuje poseban tretman koji pored bezuslovne ljubavi uključuje i smeštaj najbolje kategorije, a takvu stvar može rešiti samo – prostran, uredan, veličanstven garderober.


Nataša Delač voli ljude, smeh do suza, igranje igrica i prvu jutarnju kafu. Za nju, najlepši je osećaj kada prvi put u godini vidi more. Obožava putovanja, čaroliju i čuda.

Comments