Iako smo srećne što napokon imamo posao, osećamo se korisno, ispunjeno i slično, plata je super i, zapravo, sve je super, ženama je opet teško udovoljiti. Jer, svakodnevni odlazak na posao zahteva svakodnevnu novu kombinaciju. A nama je to tako teško, umarajuće i frustrirajuće! Zašto? Pa zato što mi nikada nemamo šta da obučemo!

Plus, tu je i obavezni dress code koji nam često onemogućava da nosimo nešto što imamo i nešto što bismo baš volele da nosimo jer se u tome osećamo udobno i prijatno. Time nam se već drastično smanjuje izbor, zar ne?

I tako, dolazimo u situaciju, svakog jutra, da se panično vrtimo ispred ormara sa večitim hamletovskim pitanjem: “Šta obući?!” Toliko divnih, udobnih stvari koje tu samo stoje… Helanke, na primer… Hm, helanke? Ček’, ček’, njih ipak možemo da iskoristimo za poslovne kombinacije. Naročito ako su one kožne, punije pamučne ili od nekog drugog, “nesportskog” materijala. Divna vest, zar ne? Evo kako ih možete ukombinovati, da, čak i za posao!

Ako su vaše omiljene helanke napravljene od takvog materijala da liče na pantalone, ništa vas ne sprečava da ih obučete za posao. Potrebno je samo dobro promisliti o ostatku garderobe koji ćete odabrati. Ako vaša poslovna kombinacija može biti ležernija, odličan izbor je spoj crne kožne jakne, crne bluze i crnih čizama sa nitnama ili sličnim detaljima. Ako želite, dodajte i zanimljiv nakit, naočare ili sličan aksesoar koji će vašu kombinaciju učiniti efektnijom.

Takođe, celokupnu crnu kombinaciju možete osvežiti blejzerom upadljive boje, kao što je recimo plava. Time ćete svoje helanke učiniti mnogo elegantnijim, što je odlično kada je posao u pitanju. Obavezno stavite zlatan nakit i crveni karmin i dobićete savršeni poslovni autfit koji je moderan, ali i udoban.

Kožne helanke se odlično slažu sa bajkerskim čizmama, jer vašem izgledu daju dozu glam roka. A kako biste celokupnu kombinaciju učinile ženstvenijom, gore obucite džemper i jaknu u nežnoj, pastelnoj boji.

Add Drama All Black Look Bountiful Layering Helanke na posao? Da, u ovim varijantama! Choose Electric Blazer Stand Out From Crowd Helanke na posao? Da, u ovim varijantama! Contrast Edgy Black Bottoms Cozy White Pieces Top Helanke na posao? Da, u ovim varijantama!
Comments