Čini se kao da u poslednje vreme za Sarahu Jessicu Parker nema odmora, s obzirom na njen angažman u seriji And Just Like That…, kreiranju baguette torbe za Nedelju mode u Njujorku, i sada dugoočekivanom filmu Hocus Pocus 2, koji je fanove obradovao nakon skoro 30 godina. Ljubičastom tepihu su prisustvovale sve tri originalne sestre Sanderson (Parker, Bette Midler i Kathy Najimy).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Šta se nosilo na ljubičastom tepihu

Parker je na tepih pristigla u kombinaciji iz kolekcije Armani Prive za jesen/zimu 2022 – Couture kolekcija koja se sastoji od gornjeg dela – biserno-sivog žakarda – ukrašenog cvetovima boje fuksije i ljubičastog hibiskusa, i brojnih perli, u kombinaciji sa parom suženih svilenih pantalona i hot pink štiklama. Čitav izgled upotpunila je prstenjem, dok je nosila teget torbu sa šljokicama. Sarah je premijeri prisustvovala sa svojim suprugom, glumcem Matthewom Broderickom, i njihovim ćerkama bliznakinjama Tabithom i Merion.

Carrie Bradshaw vibes

U novom filmu Jessice Parker, ona možda igra zlu i pomalo šašavu vešticu — ali njen šik izgled na premijeri filma u Njujorku je kanalisao još jednog od njenih ikoničkih likova na ekranu. Odvažne boje, silueta i visoke cipele bile su nešto što bi Carrie Bradshaw danas sigurno nosila.

Ali, kakav bi to bio pravi omaž Carrie da nije bilo štikle? Parker je nosila satenske ružičaste Fawn štikle iz sopstvene kolekcije cipela, SJP Collection – iako su, po ceni od 365 dolara, pristupačniji stil od Carrienih voljenih Manolo cipela, koje sada koštaju više od 900 dolara po paru. Svakako, ceo ansambl nas tera da zamišljamo Carrie kako danas u njemu šeta po Menhetnu.

Ostatak postavke

Parker je ponovo na okupu bila sa svojim partnerkama iz originalnog filma, Kathy Najimy i Bette Midler. U novom filmu glume i Hannah Waddingham, Whitney Peak, Sam Richardson.

Na premijeri je čitava glumačka ekipa, uključujući i glavne glumice, prošetala ljubičastim tepihom, pokazujući paradu, u bukvalnom smislu te reči, neverovatnih autfita na premijeri. Pored toga što je Parker nosila Armani Prive, Midler je nosila Christophera Johna Rogersa, dok je Najimy sve oduševila u brendu Tom Ford.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathy Najimy (@kathynajimy)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SALA 7 🎬 (@sala_siete)

Whitney Peak se na događaju pojavila u Chanel haljini iz Haute Couture kolekcije za jesen 2021. Ambasadorka brenda Chanel se obično odlučuje za malo više edgy stilove od ovog sa premijere, ali s obzirom na to da je ovo bila Diznijeva premijera, verovatno je htela da modifikuje svoj izgled kako bi bila u skladu sa povodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared Jr. (@justjaredjr)

Pročitajte i: Jesenji bucket list – topao čaj, mekano ćebe i Gilmore Girls

Film “Hocus Pocus 2” može se pogledati na platformi Disney+, a dostupan je od 30. septembra 2022. godine. Nismo stigli da ga odgledamo odmah po premijeri, ali jedva čekamo da vidimo kako će izgledati, kao i šta su nam sve pripremili glumci i produkcijska postavka, jer smo sigurni da nećemo biti razočarani. Nije malo čekati trideset godina da se napravi nastavak vašeg omiljenog filma, tako da ćemo ga što pre pogledati, a nadamo se da ćete i vi – sada je savršeno vreme za to, s obzirom da nam se približava Noć veštica.

Naslovna fotografija: instagram.com/mariasbookmusings

Nenad Grubanoski

Comments