Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Usled širenja COVID – 19 virusa počeli smo da provodimo svoje vreme u potpunoj kućnoj izolaciji. Radno vreme nam se takođe odvija u 4 zida, kao i sve ostale aktivnosti – trač partija sa drugaricom preko video poziva, jutarnja kafa i romantična večera u najboljem (kućnom) restoranu. Konstantno provedeno vreme kod kuće + stres zbog posla od kuće + stres zbog ta ista 4 zida, znači samo jedno = začarani krug hrane. Oni koji su umetnici kulinarskog zanata uživaće, jer napokon imaju vremena da spremaju sve te slasne stvari, a oni malo neiskusniji imaju jedinstvenu priliku da nauče da ugodi svom nepcetu.

Kako bismo izbegle neželjene kilograme (zbog kojih ćemo biti toliko ljute kada sve ovo prođe), osim što naravno treba da izbegavamo prežderavanje, treba da obratimo pažnju na našu fizičku aktivnost. Sada nam je vežbanje potrebnije više nego ikad, kako bismo spasile svoje fizičko, ali i mentalno zdravlje. Srećom, mnoge fitnes i joga instruktorke su nam priskočile u pomoć i ponudile su nam bezbroj virtuelnih vežbi – zato dok odgovorno boraviš kod kuće, probaj neke od vežbi za koje ti nije potrebna gotova nikakva oprema.

Lottie Murphy – za ljubitelje pilatesa

Lottie Murphy je bivša plesačica, koja je 2012.godine odlučila da se oproba u vodama pilatesa, a do danas je na društvenim mrežama oformila jedan čitav fitnes kult. Na njenom Instagram profilu pronaći ćeš inspiraciju kroz kratke video zapise vežbi koje jasno izvodi i objašnjava. Takođe, na njenom YouTube kanalu možeš naći vežbe za sve delove tela, za koje ti nije potrebna nikakva oprema, vrlo su jednostavne, a delotvorne i neverovatno će ti prijati.

Dame Jessica Ennis-Hill – Full Body Workout

Treniranje kao olimpijska sportistkinja zvuči skoro nemoguće, ali Dame Jessica Ennis-Hill ima blagi pristup, koji mogu da proprate i oni koji nisu u najboljoj formi, a pobrinuće se da se osećate potpuno osnaženo. Mnoge vežbe izvodi uz pomoć lopte za pilates, ali i pokazuje kako možeš da budeš kreativna i da se snađeš sa onim što imaš. Takođe, možeš pronaći i neke vežbe za koje ti oprema nije potrebna. Osim na Instagram profilu, inspiraciju za vežbanje potraži i na njenom YouTube kanalu.

Adrienne Herbert – za ljubitelje trčanja i motivaciju

Govornica TED-a, FiiT master trener i iskusna trkačica Adrienne Herbert svojim pratiocima pruža eksplozivna motivacijska ohrabrenja, dok se ujedno bavi i raznim kardio sesijama na Instagramu i na njenoj FiiT aplikaciji. FiiT aplikaciju možeš kupiti za 10 £ mesečno, a free momtivaciju pronađi na njenom Instagram profilu ili na YouTube kanalu.

Editors choice