1 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!
2 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!
HONOR Logo 1 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!

Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon - i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!

1 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!

Kao urednici novinarskog sektora WANNABE Magazinea, potrebna mi je tehnologija na koju se u svakom trenutku mogu osloniti. Moji dani najčešće počinju proveravanjem mejlova (neretko već sa pametnog telefona dok koračam ka kancelariji), a nastavljaju se proveravanjem dnevniih objava kako na portalu magazina, tako i na našim društvenim mrežama. 

I mada je prva sledeća stvar koja se, pored telefona, nalazi u mojoj blizini u toku jutra – kafa, telefon u svakom trenutku imam uz sebe. Čak i onim danima kojima se većina komunikacije za koju sam zadužena obavlja putem mejlova, važno mi je da budem dostupna za poziv, FaceTime ili hitnu poruku, kao i da mogu da zabeležim spontane, kreativne ideje kamerom. 

Zato sam u dogovoru sa kompanijom HONOR testirala njihov najnoviji pametni telefon – HONOR 70 5G, koji je prethodne nedelje bio moj najverniji poslovni partner! U nastavku vam otkrivam inovativne karakteristike i prednosti koje – ne samo što su me oduševile – već su se pokazale i kao izuzetno korisne u dinamičnom poslu kojim se bavim.

3 scaled Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!

Zato sam u dogovoru sa kompanijom HONOR testirala njihov najnoviji pametni telefon – HONOR 70 5G, koji je prethodne nedelje bio moj najverniji poslovni partner! U nastavku vam otkrivam inovativne karakteristike i prednosti koje – ne samo što su me oduševile – već su se pokazale i kao izuzetno korisne u dinamičnom poslu kojim se bavim.

IMG 5316 1 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!
Mask Group 2 1 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!
IMG 5340 1 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!
Group 1383 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!

Brzina, gladak prikaz, kao i savršeni kontrasti i boje

Novi HONOR 70 5G pametni telefon odlikuje OLED ekran koji, pored toga što garantuje atraktivan i gladak prikaz, pruža i savršene boje i kontraste. Njegov zakrivljeni ekran je izuzetno pregledan, što je veoma značajno svakome ko je, poput mene, veoma vizuelna osoba. Takođe, HONOR 70 5G ističe se po svojoj brzini, a svako ko se bavi komunikacijom i online sadržajem, zna koliko su brzina i lakoća pri radu presudni.

IMX800 senzor - zaslužen za nezaboravne fotografije

Kao urednica, ali i deo šireg produkcijskog tima WANNABE Media digitalnog kreativnog studija i social media tima WANNABE Magazinea, svoje ideje često beležim kamerom. Takođe, fotografija i kreiranje video-sadržaja su i moje lične, velike strasti – koje sada imam priliku da ostvarim i u okviru kolektiva u kom radim. Zato me je oduševila činjenica da je glavna dvostruka kamera HONOR 70 5G telefona opremljena najnovijim IMX800 Super Sensing senzorom od 54MP, koji poboljšava performanse svake moje fotografije i omogućava mi da zabeležim dovoljno svetle i jasne fotografije. Takođe, uz glavnu kameru HONOR 70 5G telefon poseduje i ultraširoku i makro kameru, za sve one krupne kadrove visokog kvaliteta. Naravno, neću se praviti da nisam probala da napravim i selfie (zar to nije prva stvar koju svako pokuša sa novim telefonom?), a ispao je savršen zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP, koja obezbeđuje kreiranje sjajnih i kvalitetnih selfija i koja poseduje (uvek dobrodošli) beauty efekat!

8 scaled Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!
9 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!

Prvi u industriji Solo Cut Mode režim, idealan za content kreatore

Ukoliko, kao i ja, uživate u kreiranju video-sadržaja (ili vam je to i full-time posao), oduševiće vas prvi u industriji Solo Cut Mode režim novog HONOR 70 5G pametnog telefona. Ovaj jedinstveni režim omogućava vam istovremeno kreiranje dva videa – glavnog u kojem se nalazi više ljudi i drugog, vertikalnog, koji se fokusira na samo jednu osobu. Takođe, na ekranu se oba ova videa mogu prikazati simultano – što je idealno za sve one koji kreiraju video-sadržaj i žele da u svakom trenutku budu u mogućnosti da odaberu osobu koja će se izdvojiti u kadru. Prelazak sa jedne osobe na drugu je brz, neprimetan i lagan, a sada vam samo ostaje da isprobate ovaj režim i zaboravite na sve što ste mislili da znate o kreiranju online sadržaja!

Dizajn inspirisan dijamantima, za sve nas koji uživamo u umetnosti

Iako se u WANNABE Magazineu nalazim na poziciji urednice, moje polazište su umetnost i dizajn, zbog čega izuzetno cenim kompanije koje obraćaju pažnju na izgled svojih proizvoda. Dizajn HONOR 70 5G telefona inspirisan je dijamantima, a mislim da sam isuviše vremena provela posmatrajući blistavost njegovog Crystal Silver modela. Uz ovaj model, HONOR 70 5G dolazi i u Midnight Black i Emerald Green bojama, koje su podjednako efektne i koje odlikuje presijavanje nalik dragom kamenju. Verujte mi, nećete moći da skinete pogled sa dizajna i poželećete da svoj HONOR 70 5G nosite isključivo u providnoj masci – kako bi ga i drugi uočili.

Ostaje još samo da zaključim da je HONOR 70 5G telefon brzo i lako postao deo moje dnevne rutine – i preporučim ga onima koji se bave dinamičnim, online poslom. Isprobajte ga i uverite se sami!

HONOR Logo 2 Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon  i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!

Za više informacija o najnovijem HONOR 70 5G pametnom telefonu posetite njihov veb-sajt i zapratite HONOR na Instagramu i Facebooku