Horoskop do kraja novembra govori nam da će neki zodijački znaci pronaći svoju svrhu u životu.

Brojne planetarne konstelacije se  stalno smenjuju na astrološkom nebu, donoseći svoje negativne i pozitivne uticaje – a kada je u pitanju pronalaženje sebe, duboko razumevanje smisla svog života i formiranje jasne vizije ovi zodijački znaci do kraja meesca imaju najveću podršku planeta.

Horoskop do kraja novembra – znaci koje čekaju velika životna otkrića

Bik

Do kraja meseca vas prati introspektivno rapoloženje, prožeto dubokim uvidima i „tektonskim poremećajima“ – zemlja pod vama se sleže iakon što ste dugo radili ono što se od vas očekuje, pratili rutinu i trudili se da ispunite očekivanja. Sada se pitate da li želite to i dalje da radite i šta će biti sa vašim životom ako nastavite.

Godina se bliži kraju i ovo je savršen period za vas da podvučete crtu ispod svih svojih napora, uverenja, sumnji, nadanja, strahova i duboko se preispitate. Da li su vas, i do koje mere, odluke koje ste do sada donosili približile vašem pravom ja i vašim ciljevim? Gde ste napravili ustupke drugima i kompromise sa sobom koji su vas oštetili, da li dajete prioritet nekim pogrešnim stvarima i ljudima?

Da li ste generalno zadovoljni stanjem svog života? Ako je potrebna promena, to je upravo ono što treba da uradite i zvezde vas podržavaju u tome, donoseći vam mnogo prilika i energije da ih iskoristite do kraja novembra.

Devica

Kao i ostali zemljani zodijački znaci, vi ste stabilni i realni – na vas se može računati, jer pružate oslonac svima oko sebe. Zvezde su se udružile da vam prirede mnogo neizvesnih situacija, u kojima ne možete održati svoje planove onako kako ste ih zacrtali i morate se usklađivati i hvatati korak sa dešavanjima, neprestano praveći nove izbore.

Da li su, međutim, izbori koji su očigledni i nameću se, pravi izbori za vas? Pogledajte duboko u sebe dok razmatrate koncept da ponekad morate ići putem koji vas udaljava od cilja, da biste se približili svom odredištu. Ponekad vas izdajnički putevi vode do istinske ispunjenosti.

Razmislite o svojim planovima, zapitajte se da li se krećete najlakšim putem ili onim kojim svi očekuju da idete – i kojim ste krenuli pod pritiskom ili sa osećanjem krivice. Ili možda idete ka onome što vam srce i duša zapravo žele?

Kada pravite sledeći izbor, imajte na umu da se radi o vašem životu i da je odgovornost za sopstvenu sreću i ispunjenost samo vaša.

Pročitajte i ovo: 4 horoskopska znaka koja će biti najsrećnija u novembru

Škorpija

Vodeni zodijački znaci dobro plivaju u dubinama svoje duše i imaju bogat unutrašnji život – u sezoni Škorpije podvodne struje su snažne i oprečne i možete osećati da ste zaglavljeni u načinu životu koji vas ne ispunjava. Ako ste do sada tolerisali to osećanje, potiskivali ga ili racionalizovali, ostali ste na mestu udobnosti na kome niste srećni.

Zapitajte se da li ste se samo skrasili na najpogodnijem mestu u životu koje je postalo vaša zona komfora, odričući se svojih snova? Vreme je da razmislite o svojim vrednostima, moralu, ciljevima.

Znajte da nikada nije kasno da se pokrenete, da promenite prioritete i ponovo krenete ka ciljevima kojima ste dopustili da izblede i ostanu na periferiji vaše pažnje. Imate svu podršku zvezda da se probudite i krenete ka svojim snovima.

Vodolija

Vaši ciljevi i želje su se možda promenili od poslednjeg puta kada ste o njima temeljno razmišljali i postavljali ih. Možda više ne želite iste stvari (ljude, poslove, vrednosti) koje ste želeli – i to je u redu. Do kraja meseca imate otvorene puteve i astrološku podršku da preispitate da li donosite odluke koje su u skladu sa vašim vrednostima, ciljevima, moralom.

Zapitajte se da li radite ono što želite ili ono što se od vas očekuje? Prihvatite u potpunosti odgovornost za svoj život, jer ga niko drugi neće živeti, menjati i unapređivati umesto vas. Vi znate šta je najbolje za vas i vreme je da postavite granice svemu i svima što vas sabotira u tome.

Put koji se pred vama otvara može biti strm i kamenit neko vreme, ali te prepreke su tu da bi iskušale vašu snagu, nameru i izdržljivost.

Zodijački znaci koji do kraja novembra imaju najviše šanse da naprave korenite promene, moraju biti spremni da nešto žrtvuju – ovog puta samo zbog sebe i svoje dobrobiti.

Pročitajte i ovo: Venera u Vagi donosi više lakoće i ravnoteže u bliskim odnosima

Naslovna fotografija: instagram.com/amandafranzeen

Brankica Milošević

Comments