Ljubavnik nije samo onaj sa kim imate seks – to je odnos koji imate, način kako vas tretira i koje mesto zauzimate u njegovom životu, kad već zauzimate mesto u njegovom krevetu (ako uopšte koristi krevet za te aktivnosti). Neki muškarci su talentovaniji od drugih da tretiraju žene onako kako one vole, a horoskop daje skicu o sklonostima određenih znakova, koja je ponekad dosta tačna.

Ovan – On će provesti više vremena u kupatilu od vas i imaće savršenu fizuru, koju će pažljivo doterivati pred ogledalom. On voli kad ste goli, ali ako obučete nešto što mu se ne sviđa, odmah će to zapaziti i iskritikovati. Ako se već pred drugima pokazujete sa njim, ima da budete reprezentativni skroz, a ne da mu kvarite imidž. Takav je i u krevetu. Sarađujte dok on pokušava da ostvari savršenstvo. I uživajte u tome.

Bik – Koliki god uživalac bio, a Bikovi jesu hedonisti, vi ste za njega samo deo životnih zadovoljstava. Seks im nije važniji od hrane, novca, lepih stvari, dobrog raspoloženja, zabave i druženja – ali kad ima sve to Bik je najprijatniji partner na svetu, sve možete sa njim. Ceniće vas kad utvrdi da doprinosite svim njegovim zadovoljstvima i uživanjima.

Blizanci – Dvostruki ljudski znak – dvostruki ego. Već na prvom sastanku Blizanac će vam se pohvaliti svim svojim osvajanjima i krevetskim rekordima, a ako mu i pored toga date šansu, a verovatno hoćete, jer je neverovatno šarmantan, topao i pun energije čak i kad se prekomerno hvališe, on će zaista i pokušati sve to da vam dokaže u praksi. Morate mu govoriti kako je sjajan, neodoljiv, šarmantan i opak jebač, makar samo zato da ne biste slušali kako on to sam sebi govori.

Rak – Rakovi su nežni, ali njanjavi. Strastveni, ali dramoseri. I neće pokazati nikakve posebne ljubavničke kvalitete dok ne budu sigurni da su vas osvojili i čvrsto zgrabili svojim kleštima. Sve što Rak ščepa, to je njegova hrana – za ego, za dušu, za telo, za život. Možete li to da podnesete?

seks 2 Horoskop otkriva: Kako će se POKAZATI kao ljubavnik?
Comments