Svaki horoskopski znak ima specifične vrline i prednosti, koje se prepliću sa manama i slabostima i daju onu prepoznatljivost po kojoj možemo da uporedimo različite osobe istog znaka. Horoskop ti otkriva splet osobina zbog kojih ti drugi zavide, jer ne mogu kao ti.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna često imaju onu energiju i izdržljivost, koju većina ostalih nema i koja im nedostaje kad im najviše treba. Ovan je pokretač, stalno je u akciji, ne drži ga mesto, sa njim nikad nije dosadno, njegova energija je inspirativna i moćna. Ovnovima ne nedostaje šarm i samopouzdanje i dobro se osećaju u gomili nepoznatih ljudi – to su možda budući prijatelji, saradnici i poznanici.

Bik

Bikovima se obično zavidi na nezavisnosti. A ono od čega totalno ne zavise, jeste tuđe mišljenje. Svako ponekad kaže da ga nije briga šta drugi misle, ali Bik to stvarno misli – i radi ono što želi, tačno onako kako želi, ne čekajući ničije odobrenje i ohrabrenje. Bik veruje sebi, sluša svoje srce i veoma je motivisan.

Zašto su drugi ljubomorni na tebe 1 Horoskop otkriva: Zašto su drugi ljubomorni na tebe?

Blizanci

Za razliku od mnogih drugih kreativnih, genijalnih, sposobnih, šarmantnih, talentovanih ljudi, čiji um je bistar potok, čije su ruke brze i vešte i koji umeju da stvore nešto iz sopstvene ideje, Blizanci su u stanju da od svojih zamisli naprave unosan posao. Oni su srećne ruke, kad se nečeg poduhvate i umeju da unovče svoj talenat i znanje, zbog čega im ostali talentovani i učeni (možda i talentovaniji i obrazovaniji) silno zavide.

Rak

Poznat po svom kapacitetu za ljubav, Rak je neko ko voli najviše, najdublje i najkomletnije. Zašto bi im iko zavideo na tome, kad uz toliku sposobnost za ljubav ide i otvorenost za povređenost i patnju? Pa, bivši partneri zavide svojim bivšima koji su posle njih u vezi sa osobom u znaku Raka. Možda pokušaju da i oni sebi nabave jednog.

Comments