Za Rakove će ovo biti godina rolerkostera – velika dinamika, mnogo drame i brojni preokreti, kao u dobrom akcionom filmu. Ali ipak, sve zavisi od vas – napredovaćete na svim životnim poljima onom brzinom koju sami odaberete. Zvezde će teško uspeti da otprate vaše impulse i spontanost, tako da vam svakako predstoji naporna godina.

Ljubav

Rizikovaćete da ugrozite vezu u kojoj se nalazite, ili da ugrozite sebe, da biste održali odnose. Vaša ambicija se odražava na partnerski odnos, vi prosto ne možete da dopustite sebi da pretrpite neuspeh na polju ljubavi i romantike. Ali, stvari ne funkcionišu tako i brojna dešavanja će vas uveriti da morate da pustite i popustite – ništa se neće odvijati onako kako vi zamišljate i priželjkujete. Međutim, ukoliko dozvolite ljubavnim odnosima njihovu sopstvenu dinamiku, ako uvažavate partnera, ali mu se ne podređujete i ako ne insistirate na tome da sve mora da bude u redu, da biste vi bili zadovoljni, nestabilnost u odnosima će vam otkriti dragocena saznanja i mnogo ćete naučiti o sebi i o ljubavi.

Slobodni Rakovi će imati mnogo prilika da započnu romantične odnose, ali Univerzum i za njih ima isti zahtev – ne gurajte odnose da idu u onom pravcu koji vi priželjkujete, ne pokušavajte da ostvarite svoje ambicije u ljubavi, nego joj dozvolite da pokaže svoja mnoga lica (daleko od toga da su sva prijatna i prihvatljiva). Kad budete imali osećaj da ste najzad našli nekog, odmah će se pojaviti strah da ćete izgubiti sigurnost, ako se ne potrudite da utvrdite i zapečatite taj odnos, pa ćete se naći u situaciji da pokušavate da izgradite nešto ni na čemu – i bićete sami u tome. Uspostavljanje odnosa ne obezbeđuje partnerstvo i ono što počne romantično i strasno, može vrlo brzo da se završi u razočaranju i nezadovoljstvu. Prihvatite to i ne očekujte previše.

Najbolje ćete se slagati sa Bikovima, i u ljubavi i u prijateljstvu i na poslovnom planu, najgori period za emotivne odnose je maj, a najbolji decembar.

rak ljubav Horoskop za 2020: Rak
Comments