Uzbudljiva godina za Škorpije, u kojoj će vaša intuicija, duh i hrabrost doći do izražaja i voditi vas putem uspeha. Imaćete više odgovornosti – jer će drugi imati poverenja u vas i vašu mudrost, a i u ljubavi će vam biti uzbudljivo!

Ljubav

U partnerskim odnosima ćete često biti teški i sitničavi – vi zahtevate potpunu odanost i pripadnost i partner može osećati da ste nepravedni, da ga gnjavite i gušite svojom posesivnošću i ljubomorom, bez ikakvog razloga. Ako partner ne obraća dovoljno pažnje na vas, to verovatno nije zato što pažnju poklanja nekom drugom, nego zato što je obuzet poslom, ili možda nije ni svestan da se osećate zapostavljeno. Navikli ste da se prepuštate osećanjima i da vaši odnosi budu dramatični i burni, uz svađe i mirenja, ali tokom ove godine ćete imati puno prilika da posumnjate u svoje shvatanje ljubavi. Verujte svojoj intuiciji koja vam govori da nešto radite pogrešno. Partner se distancira od vas jer želi mir, a vi ga uznemiravate. Naučite tu lekciju i imaćete najskladniji odnos na svetu!

Slobodne Škorpije će izazivati puno pažnje i interesovanja – bićete zapaženi svuda gde se pojavite i uživaćete u tome. Vaša sujeta će biti zadovoljena, ali srce će vam biti uznemireno. Svi vaši radari su uključeni, kako biste odmah registrovali onu pravu osobu, za kojom tragate. Ali, nešto ometa vaše frekvencije i primate čudne signale – neko ostavlja jak utisak na vas, izaziva vam žmarce i pali varnice, ali ne pridobija vaše poverenje i ne možete da se opustite pored njega. Neko drugi je pristojan, postojan i dostojan poštovanja, ali među vama nema hemije. Pitaćete se šta se to dešava i na šta vam ukazuje, probaćete i jedno i drugo i treće i nećete pronaći smirenje u ljubavnim zagrljajima i pokušajima da ostvarite prisne odnose. Bićete napeti i nezadovoljni, ali nećete biti usamljeni, to je izvesno.

Dobro ćete se slagati sa Jarčevima, oni mogu da vam ponude stabilnost i uzemljenje koje vam nedostaje, najbolji mesec za romantične trenutke biće mart, a najteže momente ćete imati tokom septembra.

škorpija ljubav Horoskop za 2020: Škorpija
Comments