2021. godina započinje sa puno sreće i uspeha u svim oblastima vašeg života. Ipak, Merkur u Jarcu može uticati na vašu inertnost, pa će vam biti teško da se pokrenete i osećaćete želju da produžite praznično lenstvovanje i moraćete da se borite da biste usmerili svoju pažnju na akciju. Ali kad se jednom pokrenete, bićete brzi i efikasni i sve profesionalne projekte završićete u rekordnom roku, a na vrhuncu radnog elana ćete biti početkom februara. 

Obavezno recite DA u svim prilikama koje vam Venera nadalje donosi – počinjete da se izdvajate, ljudi vas primećuju i prepoznaju, harizmatični ste i blistate punim sjajem. Takođe, u februaru je dobar ljubavni period, pa ćete imati skladne partnerske odnose i uživati u nežnosti i razumevanju, a u mart ulazite veoma aktivni u potrazi za novim prilikama za lični i profesionalni razvoj i to sa osmehom na licu, koji će delovati kao magnet na sve oko vas. 

April je vreme da se pozabavite stanjem svog zdravlja, kao i da napravite planove za putovanja, i za nastavak edukacije. Vaša želja za istraživanjem postaje neodoljiva sa ulaskom Venere u znak Ovna. U bilo kom pravcu da krenete i bilo koju oblast istraživanja da odaberete, učnićete dobro i dobro će vam ići. 4. maja Venera ulazi u vaš znak i struje sudbine su na vašoj strani – ne plašite se da sanjate velike snove i da koračate koracima od sedam milja. Odličan period za unapređivanje komunikacionih veština koje će vam biti od koristi u profesionalnom i privatnom životu. 

Comments