U januaru 2022. obilje sreće, optimizma, vedrine i ekspanzije radnog kapaciteta doneće Lavovima zanimljive prilike. Perspektiva je povoljna, ali zvezde savetuju da zadržite opreznost i da delujete razborito, bez žurbe i impulsivnih odluka. Moguća je promena karijere, ili možda posao u inostranstvu, ali nećete biti u prilici da postavljate ciljeve za svoj posao, pa ćete možda biti zabrinuti početkom godine.

U februaru, Lavovi uspevaju da reše tenzije i povrate harmoniju. Od septembra do novembra, možete se suočiti sa problemom da konstruktivno upravljate svojim osećanjima i naučiti da ne pokušavate da kontrolišete druge.

U martu se može pojaviti šansa za unapređenje na poslu, a zvezde preporučuju Lavovima da obrate više pažnje na svoje zdravlje i da izbegavaju bilo kakav preterani napor. April donosi finsnsijske izazove – obuzdajte potrebu da neumereno i neplanski trošite, i nemojte se baviti nikakvim finansijskim transakcijama.

U aprilu se pojačava energija ljubavnih osećanja i romantike i događaće se zaista izuzetne stvari. Veze se mogu produbiti, ili prekinuti, a novi odnosi mogu u startu krenuti sa ozbiljnim obavezivanjem i planovima.

Comments