Emotivnim Rakovima na prvom mestu su odnosi, a odluke donose prvenstveno na osnovu osećanja. Međutim, u 2022. godini postoje šanse da voljena osoba izneveri vaše poverenje, što će vam srušiti sve iluzije i omogućiti da iznova gradite svoja uverenja, na mnogo prizemniji i realniji način. Ova godina takođe predviđa preispitivanje ponašanja i navika i to će biti ključno za vaš lični razvoj i dobrobit.

Predstoje vam velika ograničenja u izražavanju dubokih i trajnih osećanja, koja su obeležila vaš život, ali zato ćete se otvoriti ka novim informacijama i idejama, koje možete realizovati.

U januaru, možete biti opterećeni, naročito emotivno – u vezi je potreban dodatni napor, vreme i pažnja, da vam ne bi promakli neki bitni momenti. Zdravstvena pitanja su takođe istaknuta, a morate voditi računa i o finansijama.

U februaru ćete biti aktivni i dinamični, a vaš fokus je uglavnom na domu, porodici i privatnom životu.

U aprilu ćete biti rastrzani između kuće i karijere, a najbolje što možete da uradite za sebe jeste da uzmete malo slobodnog vremena, kako biste se udaljili od stresa. Putovanje bi vam prijalo.

Comments