Moraćete da se potrudite u karijeri i da stabilizujete ekonomski status. Biće mnogo putovanja i u svim društvenim aktivnostima učestvovaćete sa puno uzbuđenja i entuzijazma. Stižu rezultati napornog rada u prethodnoj godini. Ukoliko imate decu, ona će biti srećna i steći će podršku novih prijatelja u svom okruženju. Očekujte porodične trzavice i probleme, ali fokusirajte se na svoje ciljeve i napredovanje u karijeri.

Januar bi mogao da donese nepredviđene događaje, koji zahtevaju vašu hrabrost da se sa njima suočite. Februar bi mogao da bude dobar trenutak da zapišete svoje kreativne ideje i započnete novi poduhvat.

U martu i aprilu možete iskusiti zastoj u karijeri i osećaj zaglavljenosti. Budite dosledni u onome što radite, jer će vam to doneti korist u vidu unapređenja ili povećanja plate. U partnerskim odnosima pokušajte da budete fleksibilniji i da razumete osećanja partnera, koji u ovom trenutku ima pojačanu potrebu da bude voljen, shvaćen i prihvaćen.

Od maja do jula pokušajte da uštedite nešto novca i da se suzdržite od impulsivnih odluka. Okruženje pozitivno utiče na vas i fizički i psihički se osećate veoma dobro.

Comments