Horoskop za 2024: Ribe – Ljubav, karijera, zdravlje – saznajte šta ove godine očekuje vaš horoskopski znak!

Ljubav 

Ako ne ostvarite stabilnu vezu ove godine, bićete sasvim u redu sa tim. Najviše pažnje uložićete u razvoj i sazrevanje svoje ličnosti i u pronalaženje sebe, što znači da nećete toliko razmišljati o pronalaženju srodne duše. Kada budete spremni za zdravu vezu, srešćete i pravu osobu. 

Ako ste ipak u potrazi za romantičnim iskustvima, krajem februara možete sresti nekog ko je blizu ispunjavanja vaših standarda i ko je spreman da uloži dodatni napor da vam ugodi. Mogli biste da se „zabavljate“ sa više osoba istovremeno, da biste ih uporedili i odlučili ko je najbolji i ko zaslužuje prelazak u sledeći krug (kao u rijalitiju). Nema ničeg lošeg u ovom pristupu upoznavanju, ali budite sigurni da pažljivo pratite sve detalje, kako ne biste poslali poruku pogrešnoj osobi, ili se pojavili na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. 


Tokom leta povećavaju se vaše šanse da pronađete romantičnog partnera, nekog sa kim biste mogli da provedete čitav život – kada objavite da ste spremni za ljubav, ona će vas pronaći. 

U partnerskim odnosima Saturn može imati pozitivne i negativne uticaje – sa pozitivne strane, možete videti stvari iz perspektive svog partnera i imati više razumevanja i empatije. Sa negativne, možete biti preterano osetljivi i skloni da gajite ogorčenje i povređenost, koji neće nestati sa izvinjenjem. Možda ćete biti uvređeni i prekidati komunikaciju ili posezati za drugim oblicima pasivno-agresivnog ponašanja prilikom nekih incidenata, a ovo ponašanje neće doprineti razjašnjenju i rešenju problema. 

Sredinom septembra pomračenje Meseca u vašem znaku izoštrava vašu intuiciju i lakše ćete shvatiti neke važne detalje, koje do sada niste zapažali i moći ćete da iskoristite svoje dublje uvide da se približite partneru i osnažite svoj odnos. 

Comments