Horoskop za 2024: Vodolija – Ljubav, karijera, zdravlje – saznajte šta ove godine očekuje vaš horoskopski znak!

Ljubav 

Kao vazdušni znak, vi cenite svoju slobodu iznad svega i to uopšte ne krijete – ako ulazite u neku romantičnu priču, uverite se da ta osoba nema problema sa vašom potrebom za prostorom. Znakovi koji traže mnogo pažnje, kao što su Rak i Lav, nisu vaši kompatibilni partneri ni ove (ni bilo koje) godine. 

U sezoni svojih rođendana, u januaru i februaru, Vodolije zrače jedinstvenom privlačnošću, koja se ne može uporediti ni sa jednim drugim znakom. Vaše samopouzdanje vam pomaže da pronađete druge neobične osobe, sa kojima se možete spojiti oko svog divnog dana, a možda i ostati u vezi. Krećete se u najboljem društvu, tako da imate puno prilika da upoznate osobe koje nose potencijal dugoročnih partnera, kao i one sa kojima se možete na kratko zabaviti. Pustite da vaša ličnost blista i vodi vas u romantične doživljaje. 


Mlad Mesec u Lavu u zoni partnerstva početkom avgusta, daje vatrene vibracije, rasplamsavajući dramu i uzbuđenje – iako niste mnogo spremni da se upuštate u fizičku intimnost sa nekim koga ste tek upoznali, ova lunacija može stvoriti prilike za neke veoma burne susrete. Možete očekivati da će ova erotska energija poboljšati vaš ljubavni život do kraja godine. 

U partnerskim odnosima ponekad imate neobičan i neočekivan pristup ljubavi, a ove godine učitelj Saturn naglašava finansijska pitanja, koja se moraju rešavati malo tradicionalnije, nego što biste hteli. Dakle, novčana pitanja zaslužuju dodatnu pažnju u vezi, dok komunikacija postaje izrazito važna od sredine maja do početka juna. Tada vaša uobičajena ležerna i prozračna atmosfera može postati konzervativnija i manje otvorena nego inače. Tenzije rastu ukoliko vaš partner osporava vaša uverenja i mišljenje tokom ovog perioda. Oduprite se porivu za pasivno-agresivnom reakcijom i pustite da bes splasne i vrati se mentalna jasnoća, pre nego što uzvratite. 

Krajem godine Mars raspiruje strasti na pozitivan način – bez obzira koliko ste dugo zajedno, ovo je odličan period za obnavljanje „medenog meseca“. Volite jedno drugo svime što imate, bez zadrške. 

Comments