Saznajte horoskop za april 2023: Ovan. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Do polovine aprila ljubavne veze i partnerski odnosi odvijaće se ravnom linijom, bez entuzijazma i posebnog interesovanja, ali takođe i bez nesuglasica i drama. Mirno je i stabilno, a taman kad osetite da vam je dosadno i zabrinete se da ste se udaljili od partnera, Venera ulazi u zna Blizanaca i pokreće stvari. Iskra se pali, ali i Mars stupa u akciju i donosi sukobe, uglavnom oko različitih stavova po nekim manje bitnim pitanjima. Oko velikih stvari ćete se lako složiti – kao na primer, oko toga da li je na redu sledeći nivo odnosa, zasnivanje braka, ili proširenje porodice. 

Ako ste sami, vaš šarm i harizma privlačiće pažnju, ali uglavnom je seksualna privlačnost ono što ćete sebi dokazati. Avanture i površne veze su lako ostvarive, ali vi nećete biti zadovoljni, jer tražite nešto više. U drugoj polovini meseca, osećaćete se smirenije i stabilnije i moći ćete da započnete vezu. 

OVAN mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za april 2023: Ovan
Comments