Saznajte horoskop za april 2023: Ribe. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje. 

Ljubav

Atmosfera smirenosti i stabilnosti koja nastaje iz harmoničnog sadejstva Venere i Marsa, pomaže da ljubavni odnosi napreduju i razvijaju se. Možete osećati da je povoljan period za rešavanje svih problema koji postoje u partnerskom odnosu, a vaše samopouzdanje i entuzijazam uticaće pozitivno na partnera i osnažiti vaš odnos. Spremnost za suočavanje je polovina rešavanja problema, a najbolje vreme za suočavanje je onda kada ste smireni, blagonakloni i pozitivni. 

Ako ste sami, možete biti raspoloženi da pokrećete diskusije sa ljudima oko sebe, u različitim okruženjima i društvu – iz zabave. Da vidite kako drugi reaguju i (da li) razmišljaju, jer vas zanima da li postoji neko ko prima i dešifruje vaše signale i ko adekvatno odgovara na intelektualni izazov. Ovaj eksperiment vas može prilično razočarati, ali možete i zastraniti u igranju uloge „zlog genija“ – izgleda da niko nije dovoljno dobar, ili možda niko ne želi da igra vaše igre. Zapitajte se zašto – da li je zaista do njih, ili je do vas? 

RIBE mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za april 2023: Ribe
Comments