Saznajte horoskop za april 2023: Vodolija. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

U partnerskim odnosima vaša posvećenost i sposobnost za ravnopravnu razmenu i održavanje zajedništva biće na ispitu. Vašem partneru je potrebno da budete stabilni, prisutni, posvećeni i angažovani na svim nivoima, a vama to oduzima suviše vremena i energije. Potrebno je da drugu osobu stavite na prvo mesto i da ne gubite strpljenje i da prevaziđete osećaj da ste zarobljeni i da gubite sebe. Možda konačno naučite da budete autentično prisutni u odnosu i da pravite neophodne kompromise. Ne morate biti nešto što niste, ali morate naučiti nešto što ne znate. 

Ako ste sami, možete se naći u sličnom iskušenju – neko će vam se dopasti, ali da biste ostvarili vezu, biće potrebno da pravite ustupke i kompromise, ili da na neki način promenite sebe i svoj život. Ukoliko ovo vidite kao priliku za rast i razvoj, ta situacija vam može biti vrlo inspirativna, ali ako je shvatite kao gubljenje slobode i nezavisnosti, možete izgubiti mnogo više, nego što ste trenutno svesni. 

VODOLIJA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za april 2023: Vodolija
Comments