Saznajte horoskop za decembar 2023: Strelac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Ljubav i lične veze ovog meseca dobijaju sanjivu i romantičnu nijansu. Ako ste sami, slučajan susret može dovesti do burne romanse, a za vaše emocionalno zdravlje je od najveće važnosti da razlikujete trenutnu fascinaciju i zaljubljenost od mogućnosti za razvijanje duboke intimnosti. U trenucima uzleta se možete osećati ekstatično, a u trenucima padova zamišljeno i zapitano. Prihvatite ovo emocionalno putovanje kao bitnu fazu ličnog rasta. 

U partnerskim odnosima uživaćete u udobnosti svakodnevne intimnosti i otvorene komunikacije. Vodite računa da izrazite jasno svoju istinu, dok ste istovremeno otvoreni da čujete i shvatite partnerovu perspektivu. Ako je na redu podizanje odnosa na viši nivo, ulazak u zajednicu ili brak, sada možete o tome da razgovarate bez zadrške i da postavite određene granice i napravite dogovore koji će biti dugoročno održivi i koji će usmeriti razvoj vašeg odnosa. 

STRELAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2023: Strelac
Comments