Ako je 2022. bila teška po vaše finansije, imamo dobre vesti za vas, jer ova godina donosi lakši protok novca kroz vaš život i vaše ruke! Sve do kraja februara, kako se lunarni, severni čvor sudbine bud eudaljavao od Urana, koji je trenutno u Biku, horoskopskom znaku koji je prepoznatljiv po tome da ume da vlada novcem, vaše finanijsko polje će biti sve stabilnije i jače.

Dakle, ove godine se najbolji apsekti vezani za finansije ostvaruju u prvoj polovini i u direktnom su uticaju sa Jupiterom (planetom sreće). Upravo će planeta sreće učvrstiti tri veze koje će biti orijentisane isključivo ka polju uspeha. Jupiter je od 15. maja u Biku, koji će svojim snažnim magnetima privući neverovatne poslovne prilike i doneti priliv novca. Ovo je dobitna kombinacija za one koji znaju šta žele i primenjuju mantru Bika, a to je svakako : “Sporo ali stabilno, do pobede!”

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jessica Nowotny (@jessinowo)

Pročitajte i ovo: 5 horoskopskih znakova očekuje važna i uspešna godina

U toku svog obilaska u znaku Bika, Jupiter će formirati pogodan sekstil sa Saturnom, planetom majstorstva. A pošto se Jupiter i Saturn smatraju društvenim planetama, njihove veze u velikoj meri utiču n sve. Budući da će biti aktivni od 12. maja do 18. jula, a zatim ponovo u toku decembra, njihov seksil će rezultrirati poslonim ugovorima i novim šansama za ulaganje u dugoročne poslove.

Treća veza Jupitera u oblicima Bika je sa lunarnim, severnim čvorom sudbine, koja se dešava između 11. maja i 21. juna. Ovo je retka pojava koja će sigurno doneti nova radna mesta i šansu za investiranje.

Ipak, postoji određeni period u toku kog bi bilo dobro da izbegnete velike novčane poteze, a povezan je sa planetom Merku (planetom trgovine), to je period od 1. januara do 18. januara, od 21. aprila do 14. maja, zatim od 23. avgusta do 15. septembra i na kraju od 13. do 31. decembra.

Ovan

Spremite džakove jer novca će u 2023. godini biti toliko da nećete moći da ga prebrojite! Godinu započinjete sa srećnim jupiterom u vašem znaku koji vam pomaže da svoje proširite svoje vidike. Iako je ovo uglavnom pozitivan uticaj, naučiće vas da praćenje ciljeva samo zbog novca ili uspeha nije dobro po vas. Ove godine, umesto da pokušavate da uradite sve, posebno vreme kad ljubitelj novca, Venera posećuje vašu kuću prihoda (od 16. marta do 9. aprila), morate da ostanete fokusirani. 15. maja počinje još jedan izuzetno povoljan trenutak za vas koji će doneti ozbiljne saradnje , Jupiter ulazi u vašu drugu kuću novca i otvara stabilan put za ostatak godine.

Bik

Sve u životu zavisi od vremena, pa čak i novac. Rast koji ćete iskusiti u toku cele godine doneće i malo drugačija razmišljanja u vaš život. Konačno ćete naučiti da poštujete svoje slobodno vreme! Tako nije bilo ranije u želeli ste da u svakom trenutku ulažete u svoju karijeru i da radite na njoj. Ipak, sada ste odlučili da se posvetite i sebi i stvarima koje vas istinski ispunjavaju. Upravo ta odluka će doneti nove uspehe jer ćete napuniti baterije i biti spremni da ponovo radite punom parom! Venera, planeta novca, posećuje vašu kuću između 10. aprila i 6. maja, mođutim, pošto će baš tada Merkur u vašem znaku biti retrogradan između 21. aprila i 14. maja ćete morati da budete oprezni sa novcem. Odlična vest je, da će vrlo brzo Jupiter da počne da krasi vaš znak i od 15. maja će priliv novca biti kao nikada u vašem životu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mathilde Nauta (@mathildenauta)

Pročitajte i ovo: 5 horoskopskih znakova očekuje važna i uspešna godina

Blizanci

Za vas u 2023. važi ono čuveno da je manje više, neki od ovogodišnjih astorloških uticaja će vas odvući na stranu koja vam i nije toliko poznata. Kako vas univerzum podstiče da prihvatite mir i duhovnost, tako ćete naučiti da trošite manje. A za vas to će biti novo iskustvo, jer nikada ranije niste znali da uštedite novac. Menjate svoj život i svoje navike, pa samim tim i način na koji trošite novac. Konačno sebi, neposredno pre kupovine postavite pitanje da li vam je to zaista neophodno? Asteroid Juno posećuje vaš sektor novca između 22. juna i 14. avgusta i donosi savršen teren za izradu finansijskog plana za dalje poslovne poduhvate.

Rak

Univerzum kaže da je vreme da se otvorite. Koliko god da ste uporni, vreme je da svoje potencijale usmerite ka svojim idealnima! Počevši od 15. maja, Jupiter će tražiti od vas da sarađujete sa ljudima koji dele iste ciljevi kao i vi, i do 30. juna, lunarni, severni čvor će podsticati sudbinske susrete kako bi ove zanimljive ljude ostavili na vašem putu. Ne baš sjajna vest je da će dva tranzita zahtevati da čuvate novčanik, prvi je Mars u vašoj drugoj kući od 20. maja do 9. jula, a drugi Venera koja će biti retrogradna od 22. jula do 3. septembra. Na kraju, ono što će vas retrogradna Venera naučiti jeste da više cenite sebe.

Lav

Ambiciozni vođa koji će u 2023. ostvariti sve svoje želje. Kako drugačije? Od 15. maja energija Jupitera će vam pomoći da zablistate u oblasti karijere. Dakle, ostatak godine ćete imati čistu i sigurni zaradu. Pozicija na kojoj ste će postati još vrednija, jer vi sa sobom vučete i druge ljude pa su ako svi oko vas uspešni. Energija koju imate je na zavidnom nivou, a ništa manje je neće biti čak i kad ne budete radili u punom potencijalu. Međutim, kad Venera, planeta novca 22. jula bude retrogradna, moraćete da obradite pažnju na svoje finansije. Vi ćete svakako znati za koje aspekte se to odnosi i mudro ćete rasporediti novac. Ipak, Venera se neće dugo zadržati i sve propuste koje napravite ćete vrlo brzo rešiti.

Devica

Kako Jupiter bude ulazio u vašu devetu kuću životne filozofije, 15. maja, možda ćete shvatiti da se vaše strasti menjaju. Ovo bi moglo da vas natera da se poželite da napredujete i krenete na neki kurs ili nastavite sa studijama. Do trenutka kad lunarni, južni čvor sudbine uđe u vašu kuću novca 1. jula, možda ćete shvatiti da bi ova novootkrivena strast zapravo mogla da bude vaš novi izvor prihoda. Ipak, ulažite pažljivo i sigurno.

Nastavak horoskopa pročitajte na: Horoskop za novac – očekuju vas svetlije stvari u 2023. (drugi deo)

Naslovna fotografija: instagram.com/mathildenauta

Dragana Stojanović

Comments