Ljubav i veze

Sunce će se naći u Lavu, pa ćete izazivati pažnju, zasijaćete, fasciniraćete. Vaš karakter će doći do izražaja i sve vaše vrline će biti više primećene.

U avgustu 2013. uložićete dosta energije u sve čega se latite, i izlivi emocija će biti burni i dobri pokazatelji unutrašnjeg života. Ipak, nećete se previše zaneti. Vaš razum će ostati na oprezu, i uprkos strasti, staloženost koja baš odgovara praktičnim zemljanim znacima će i dalje dobro funkcionisati, i pažljivo procenjivati sve vidove saradnje koji su vezani za novac, vrednovanje i efikasnost.

Sa druge strane, izgledaće da se nalazite u periodu u kome ćete tražiti stabilnost i težiti da ostvarite blizak i tradicionalan zajednički život sa partnerom.

Ako se već nalazite u trajnoj vezi, brige vezane za dom, porodicu i novac najverovatnije će se naći na vrhu vaših prioriteta. Možda će biti nekih pregovora unutar porodice a koji se tiču kupovine važnog objekta, popravki na vašoj kući, uređenja bašte ili drugih važnih pitanja u domaćinstvu o kojima se treba pobrinuti i diskutovati.

Ako ste se skoro zaljubili ili imate ljubavnu aferu, prvi deo avgusta ove godine može za vas biti frustrirajući.

Couples Couples mmmmm nefelh Love Pebbles 1 beauty k album m KissesLove gostaffo romantic sweet couples sexy No.1 Pix emi hands couples hands luv me Chained black and white photography Love this  Lav

Težite da ostvarite blizak i tradicionalan zajednički život sa partnerom

Posao i finansije

U avgustu ćete imati dosta potencijala za uspeh. Sunce u vašoj astrološkoj kući može biti pokazatelj uspeha, zbog svoje sposobnosti da vas prikaže u najpovoljnijem svetlu i da vas postavi u situacije koje možete iskoristiti.

Međutim, ima tu još nečega: Merkur će vam izoštriti um, koji će savršeno funkcionisati, tako stvarajući genijalne ideje, prerađivaće informacije praveći sve vrste proračuna i procena.

Avgust 2013. neće samo biti mesec uspeha, već će biti i produktivan. Vaš posao će biti dobro plaćen, biće novčanih prilika, nudiće vam se povišice ili ćete primiti vredan poklon. Tačno je da ste takođe “talentovani” u trošenju novca, posebno na odeću, setove šminke, nakit i zabavu.

Intelektualne aktivnosti su u centru pažnje tokom celog avgusta ove godine. Bilo šta što je vezano za školovanje ili komunikaciju, i u pisanoj i govornoj formi, urodiće plodom.

Putovanja mogu biti veoma pogodna, posebno ona na male udaljenosti i periode do dva ili tri dana.

Možete posebno da uživate u uspehu na polju trgovine i kupoprodaje.

Telo i duh

Bićete u dobroj fizičkoj formi i raspolagaćete sa dosta mentalne energije. Kretaćete se sa lakoćom i dosta ćete putovati.

Možda ste više uznemireni nego obično i nalazite da vam je mnogo teže da se opustite, ili možda patite od nesanice.

U avgustu 2013. imaćete jaku tendenciju ka zavisnostima i preterivanjima, pa pazite kada su u pitanju alkohol, stimulanti, lekovi i drugo.

Savet: Čuvajte se od potajnih neprijatelja ili skrivenih opasnosti!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments