Sa partnerom se duboko povezujete i raskid je težak, ali kada prekinete, da li želite da obrišete bivšu ljubav iz svog daljeg života, ili vam je normalno da sa njom ostanete u prijateljskim odnosima? Ovi znaci najčešće imaju tendenciju da bivšu ljubav pretvore u prijateljstvo. 

Strelac 

Vaše veze su uglavnom prilično ležerne i ne volite da budete vezani za jednu osobu i vaši partneri su obično toga svesni. Vaša težnja da ostanete slobodni i dovoljno distancirani ne umanjuje vaša osećanja i simpatije prema osobi sa kojom ste bliski, a ta bliskost ne mora da prestane ni kad se odnos završi. Ukoliko je bivši partner otvoren za to, vi ćete najradije zadržati kontakt i gajiti srdačne odnose, koji uključuju međusobnu podršku, pomoć, poveravanje, a ponekad (što da ne) i telesnu intimu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Blizanci 

Prirodno ostajete povezani sa ljudima koji su vam postali bliski, čak i ako to ne nameravate. Posle prekida, komunikacija sa bivšim partnerom se nastavlja, nije verovatno da će vas blokirati na društvenim mrežama i u potpunosti ignorisati. Volite nova iskustva, ali rado ostajete povezani sa onim što ste već proživeli sa nekim, a nova ljubav uopšte ne remeti vaše prijateljske odnose sa starom. Veća je verovatnoća da novi partner neće umeti da se snađe sa tim, nego da će stari poželeti da vas isključi iz svog života. 

Vaga 

Najverovatnije ste vi ona strana koja posle prekida izražava želju za prijateljstvom i to zaista iskreno mislite. Bivši partner je do juče bio bitan deo vašeg života i vama je neprirodno da ga isključite. Toliko toga ste podelili, upoznali ste jedno drugo, a ono što je bilo dobro i što ste uvek cenili kod bivšeg, i dalje je vredno i vi želite da ta vrednost i dalje bude deo vašeg života. Vage su poznate po tome što lako sklapaju bliske odnose, brzo se povezuju i nerado se udaljavaju od nekog koga su jednom volele. Svaka vaša ljubav je i dalje deo vas. 

Comments