Bol slomljenog srca je iskustvo koje ide zajedno sa iskustvom ljubavi i predanosti. Ako niste patili, onda još niste voleli. Svako podleže slamanju srca, ali vreme oporavka je različito. Neko je godinama ozbiljan ranjenik i nikako se ne oporavlja, neko uspeva da se „sastavi“ za neko vreme, a među onima koji se najbrže oporavljaju od ljubavnog bola, nalaze se ovi horoskopski znaci:

Strelac

Strelci ne mogu dugo da budu van igre, da tuguju i osećaju se izgubljeno. To je suviše dosadno. Oni osećaju bol slomljenog srca, nedostaje im osoba koju su voleli i sigurno je još uvek vole, ali realnost koja zaokuplja njihovu pažnju je jednostavna – veza je gotova, a oni moraju da idu dalje, jer je život raznovrstan i uzbudljiv i suviše kratak da bi se zastajkivalo i gubilo vreme. Stelac će brzo pogledati u budućnost i krenuti ka njoj, upoznati nove ljude, imati novu romansu i sa smeškom se sećati stare. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Div Ravindran⚡️ (@divrav)

Lav 

Lavlje srce je veliko, ali ponos je još veći! Neuspeh veze će više povrediti taj ponos nego srce, jer ono razume i prihvata sve što se događa, Lav nije sklon da laže sebe. Pa tako neće ni sedeti i patiti u samoći, tugujući zbog propalih emotivnih investicija, već će upotrebiti svoj ponos da se motiviše i krene dalje. Proslaviće svoju slobodu, fokusirajući se na ono pozitivno – sada kad je jedna veza završena, ima prostora za novu i bolju. Lav neće žuriti da uleti u sledeću vezu, ali će se provoditi i zabavljati i raditi i ulagati svoju ogromnu energiju u sve konstruktivne i kreativne stvari, iz sve snage, da bi povratio poljuljanu ravnotežu i samopoštovanje. 

Jarac 

Postojani, ozbiljni i predani Jarčevi daju sve od sebe, dok su u vezi. Oni se trude da reše probleme, prave kompromise, ponašaju se staloženo i razumno, jer vrednuju ono što imaju. Ali, ako to izgube, onda obustavljaju sva ulaganja i povlače se – što je gotovo, gotovo je. Oni se ne osvrću unazad, već nastavljaju sa svojim životom i prebacuju svoju energiju na ono što im ide i što im uspeva. Naučili su svoju lekciju, sledeći put će biti oprezniji i razumniji (ako je to ikako moguće, jer već jesu oprezni i razumni), a sada će živeti na najispunjeniji i najsmisleniji mogući način, a to zauzetim i organizovanim Jarčevima nije nikakav problem. 

Comments