Vodolija

Iako važe za hladne, Vodolije nisu bezosećajne i biće im teško kada izgube vezu u koju su ulagali i osobu do koje im je stalo. Ali neće se zbog toga odreći života, neće se sakriti i patiti, ne zato što žele da potisnu svoje emocije, već zato što ih prihvataju i ne smetaju im da svoju energiju ulažu u dobre i korisne stvari, kojima su obuzete i kojih uvek ima na pretek. Uvek nekome treba pomoći, a kroz pomaganje drugima, Vodolije pomažu sebi. Ne žure da nađu novu ljubav, procesuiraju svoja proživljavanja i čekaju da prepoznaju ono vredno i smisleno. 

Blizanci 

Blizanci umeju da budu posvećeni partneri, bez obzira na loš glas koji ih prati – dvostruka priroda, nepouzdani, nemirni, neodgovorni… Oni su u stanju da se strasno zaljube i da budu verni, ali kada je priča gotova, oni osećaju da su slobodni i da više nikome ne duguju odanost i posvećenost. Tu ozloglašena blizanačka priroda dolazi do izražaja – oni sigurno već imaju u vidu sledeću osobu kojoj će pokloniti pažnju, koja ih je i ranije zanimala, ali ih je obuzdalo to što su zauzeti. Neće proći mnogo vremena i opet će biti zaljubljeni, zaboravljajući zašto su se uopšte osećali loše i zašto su tugovali, makar i kratko. 

Ovan 

Pošto ima neverovatne zalihe energije, Ovan je spreman da se strastveno preda i da daje sve od sebe i bude potpuno fokusiran na partnera. Kada ne uspeju ono u šta su toliko uložili, Ovnovi su očajni, povređeni, skrhani i uopšte ne pokušavaju da se prave (ni pred sobom, ni pred drugima) da to nije tako. Priznajući i prihvatajući svoja osećanja, oni pronalaze one svoje čuvene zalihe energije, hrabrosti i volje, za koje nisu ni znali da ih imaju i okreću se konstruktivnoj strani života. Ovnovi će patiti, duboko i bolno, ali ne jako dugo. Imaće snažnu potrebu da se pomere sa tog mesta i da nastave da se kreću i budu aktivni, jer tako obnavljaju svoju energiju i svoj životni optimizam. Rado će se poveriti prijateljima i osloniti na njihovu podršku, a kad se već druže, onda će to biti zabavno i uzbudljivo. 

Naslovna fotografija: instargam.com/loveandwildhearts

Brankica Milošević 

Comments