Predstojeća godina će biti izvor promena za nekoliko horoskopskih znakova kada je reč o ljubavi, ali i o drugim segmentima. Ipak, ako se fokusirate samo na ljubav, vreme je da karte uzmete u svoje ruke i konačno počnete da pobeđujete! Vreme je da budete ispunjeni i srećni, a na nama je da vam kažemo da vas prava osoba čeka u najskorijem periodu!

Pojedini će iskusiti pronalaženje novog partnera, dok drugi mogu da se upuste u romantične veze sa ljudima za koje nikada nisu ni pomislili da će biti deo njihovog emotivnog života. Sve u svemu, vreme je da budete srećni i ne tumačite previše stvari koje vam se dešavaju!

Lav

U toku 2023. godine budite spremni za zabavu kada je reč o ljubavi. Godinu otvaramo sa Venerom koja je pre svega planeta ljubavi, lepote i romantike, i koja će biti u Vodoliji koja vlada vašom sedmom kućom partnerstva. U narednoj godini očekujte promene koje će biti dobre po vas. Ako ste zauzeti, šanse da ćete unaprediti svoju vezu i preći na sledeći nivo su velike. Ako niste u vezi, očekujte novu avanturu iz koje ćete uploviti u sigurnu luku. Za vas je ključan period leto, kada Venera prelazi u vaš znak kako bi se retrogradno vratila oko 22. jula. Kada se ovaj tranzit dogodi, nateraće vas da donesete određene odluke koje će se ticati isključivo vas i vašeg statusa u društvu.

Od početka godine do trenutka kada ćete pronaći osobu koja će konačno biti verna, dostojanstvena, iskrena, svoja i hrabra – neće proći previše vremena. Zbog toga, u narednu godinu možete da uđete sa osmehom na licu, jer konačno ćete pronaći osobu dostojnu vas i vašeg karaktera. Po prvi put u životu, nećete imati potrebu da nekog istinski menjate, svesni da ste dve individue koje se međusobno podržavaju i ohrabruju, već konačno imate osobu koja sa vama korača rame uz rame.

Pročitajte i ovo: Da li treba da se javite bivšem dečku i zašto ne

Vodolija

Vaš najveći uspeh je to što ste konačno počeli da osluškujete sebe i svoje želje. Ljubavi vam u narednoj godini neće nedostajati, uz vas je odvažna osoba koja će vam biti podrška u svemu. Konačno možete da odahnete jer je tu neko kome je važno da vas sasluša i ko će biti vaša osoba od poverenja. Do sada niste imali ništa slično, pa će vam biti potrebno određeno vreme da prihvatite da je neko konačno uz vas, neko kome možete beskrajno da verujete i ko će, uprkos svemu, biti vaš oslonac.

Početak godine je u znaku Venere, pa tako nećete ostati imuni na sebe i svoje želje, ali i na osobu koja se sasvim slučajno pojavila u vašem životu. Venera u Lavu će početi retrogradno u julu, pa će vaša veza doći u iskušenje, ali kao i sve do sada, rešićete razgovorom. Budite sigurni da vas u narednoj godini konačno čeka ono što zaslužujete!

Vaga

“Promene ne moraju da budu dramatične da bi bile primetne.” Ovo je moto kojim ćete se služiti tokom cele godine. Čeka vas uzbudljiva i lepa godina, na čijem početku u vašoj petoj kući (koja se povezuje sa romantikom) dolazi do promene nabolje. Kroz nekoliko meseci možete da očekujete vezu sa nekim iz društva.

Da li ste već shvatili da između vas i jedne osobe postoji hemija? Budite sigurni da ćete kroz nekoliko meseci uploviti u romantičnu priču sa osobom koja već sve zna o vama, ali i o kojoj vi sve znate! Zar to nije sjajno?

Ovan

U narednoj godini ćete više grliti i voleti sebe, a vi znate šta to znači. Trenutak je da ostvarite sve svoje snove, a na kraju tog puta čeka vas neko ko će umeti da vas poštuje. Budite svesni da što više budete cenili i grlili sebe, bićete privlačniji drugima. Budite uvereni da će 2023. godina za vas biti godina uspeha, ostvarenja, putovanja i ljubavi!

Bik

Kraj pomračenja na osi Bik – Škorpija naučiće vas mnoge lekcije, ali budite ponosni na sebe jer ste prošli kroz razne situacije. Može se desiti kraj određenog odnosa ili kraj perioda koji nije bio povoljan za vas. Toliko je toga za razmatranje ove godine, ali ako ste nešto naučili 2022. godine, to je da ste spremni na sve!

Pročitajte i ovo: Evo koji horoskopski znaci mogu da funkcionišu zajedno

Naslovna fotografija: instagram.com/connectwithsouls

Dragana Stojanović

Comments