Ok, svako od nas je imao epizode supertoksičnosti nakon raskida. I to je sasvim normalno, jer raskid povređuje ego. No, ponekad umemo da preteramo u toj svojoj toksičnosti, a to je i te kako povezano sa horoskopskim znacima. Svaki astrološki znak ima svoje toksične osobine, a one se najviše pokazuju onda kada je ego povređen.

Ovan – napraviće scenu

Ovan nema problema sa tim da bude u centru pažnje i da napravi lom. To, naravno, zavisi od razloga raskida i koliko je povređen. Tako raskid može da prođe sasvim u miru, civilizovano i ljudski, ili će biti slomljenih tanjira, čaša i materijala za prepričavanje godinama. Ovnovi su spremni na oba i nikad ne znate šta ćete dobiti.

Bik – okrenuće se svojim porocima

Bikovi ne znaju da se pretvaraju i ako pate to će svi oko njih znati. Nalaziće najgore toksične načine da se nose sa svojim emocijama. Ako puše cigaretete, dupliraće dozu, daviće se u sladoledu ili Netfliksu. No, vremenom će se sami izvući iz svoje rupe, napraviti korak unapred i krenuti na psihoterapiju.

Pročitajte i ovo: Šta nam seks horoskop donosi za sezonu Lavova

Blizanci – sve im dosadi

Jedna od najvećih mana Blizanaca je što im sve brzo dosadi. Ako su u vezi, to će im dosaditi, velika je verovatnoća da će oni raskinuti, a dok vi patite za njima, oni su već spremni za nešto novo. Veoma su inteligentni i zato retko ko može da drži njihovu pažnju. Ako vas povrede Blizanci, znajte da nije do vas, nego do njihove toksičnosti.

Rakovi – samosažaljevanje

Sve one patetične tužne pesme koje slušate nakon raskida smislili su Rakovi. Oni su kraljevi patnje i samosažaljevanja. Ali ne dajte da vas to prevari, čim prođe ta prva faza, Rakovi su već spremni da nađu novu osobu i isto toliko duboko se zaljube u nju. Rak uvek ima keca u rukavu, koliko god da vas voli.

Lav – osvetiće se

Ovan zna kako da napravi scenu zato što je to naučio od Lava. Lavice će nakon raskida da izađu sa najboljim prijateljem svog momka, sa likom na kojeg se njihov bivši ugledao. Naći će način da povrede i to takav način kao da je u pitanju neka španska serija. Ne želite da se zamerite Lavovima i da aktivirate njihovu toksičnu stranu.

Devica – umire u sebi

Devica je mazohista, voli tihu patnju. Nikad niko neće znati koliko je povređena, jer će uvek pokušavati da bude iznad situacije. Zato Device prati glas da su hladne, a u stvari su vrlo osećajne samo to ne žele da pokažu.

Vaga – neodlučna i posle raskida

Vaga ne zna da li će posle raskida dopustiti sebi da bude toksična, ili će probati na što zdraviji način da pređe preko svega. Jednog dana hoće da zove bivšeg, ili se odvaži da mu pošalje poruku, sledećeg dana ga blokira. Ne zna šta hoće, i kao i uvek, treba joj mnogo vremena da odluči.

Škorpija – pali zajedničke fotografije

Ako je iko spreman da se oproba u vudu magiji, da bocka lutku iglama – to je Škorpija. Ona će baciti odeću svog partnera kroz prozor, spaliti zajedničke stvari. Imaće najbolje ideje za osvetu i uživaće u svojoj toksičnosti.

Strelac – zablistaće u inat

Niko nikad ne bi rekao da je Strelac povređen, jer često ni on sam nije toga svestan. Umesto toga, on će da preskoči čitav period tugovanja posle raskida, otići će u klub i smuvaće se sa prvom osobom. Našminkaće se, spremiće se najbolje što može i zablistaće njemu u inat.

Jarac – ekstremni potiskivač emocija

Ako iko može da drži kurs o potiskivanju emocija, to je Jarac. Šta će Jarac da uradi posle raskida? Okrenuće se karijeri, radiće prekovremeno, svu svoju energiju će trošiti na posao ili na neki projekat koji je zamislio. Činiće se kao da ne zna šta je patnja, a zapravo Jarac samo beži od svojih emocija.

Pročitajte i ovo: Ljubavni horoskop za avgust 2022.

Vodolija – samo hoće da je ostavite na miru

Vodolija će se suočiti sa svojim emocijama, ali to voli da radi sama. Kada je povređena ona će propatiti sama, neće se uopšte oslanjati na prijatelje i reći će im šta je bilo tek kad sve prođe.

Ribe – ruši im se svet i samopouzdanje

Ribe su pored Raka kraljice patnji. One su izuzetno osećajne i uopšte ne prikrivaju svoje emocije kao većina drugih horoskopskih znakova. Ali, one znaju i da preteraju u toj osećajnosti jer dopuštaju da ih raskid u potpunosti destabilizuje.

Naslovna fotografija: instagram.com/zoelaz

Jovana Petković

Comments