Prema astrologiji, postoje horoskopski znaci sa kojima se više ili manje slažemo na ljubavnom planu. Recimo, ja sam Strelac, i svi moji bivši su Rakovi – tako da sasvim verujem u sve ovo. Sa pojedinim se savršeno uklopimo na prvu, a sa drugim horoskopskim znacima prosto neće ići.

Evo sa kojim horoskopskim znacima je vaš znak kompatibilan.

Ovan

Ovnovi su jake ličnosti kojima je potreban neko ko im pružiti podršku i inicijativu. Zato njima odgovaraju znaci koji su vatreni i slobodoumni kao oni. Među njima su Strelac koji su brzi kao i Ovnovi, Blizanci će im biti neizmerno zanimljvi, energija Vage će im prijati.

Ovaj horoskopski znak se najmanje uklapa sa vodenim znacima – Škorpijom i Rakom, jer će oni Ovnu stvarati preveliki stres, a on ne želi time da se zamara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Bik

Jarac i Devica se odlično slažu sa Bikovima – imaju sličnu prirodu, teže stabilnosti. Dobri su sa Rakovima, zato što su oboje strastveni i brižni prema drugima.

Biku se ne dopadaju egocentrici kao što su Lavovi. Takođe, ne sviđaju mu se Strelci i Vodolije, jer ga čine razdražljivim.

Blizanci

Vage i Blizanci se odlično slažu zato što su u stanju da realno sagledaju dve strane svakog argumenta. Vaga razume da Blizanci nisu dvolični, već da poseduju više nego što se čini na prvi pogled. Dopadaju im se Strelci i Vodolije jer imaju jednaku želju za znanjem.

Blizance ne treba ostaviti zajedno u sobi sa Bikovima, Jarčevima, ovi znakovi će ga videti kao svadljivog. Škorpija nikad neće imati poverenja u Blizance, zato nisu dobar ljubavni par.

Rak

Škorpija i Ribe će izuzetno ceniti Rakovu posvećenost i brigu prema prijateljima i porodici. Ova tri znaka imaju istu prirodu, što je veoma bitno za kompatibilnost. Devici su isto veoma bitne duboke veze sa drugim ljudima i stabilnost, zato će moći sa Rakom da izgradi budućnost.

Blizanci i Strelci su previše nezavisni i slobodni i to neće zadovoljiti Raka koji voli da se vezuje. Zato je najbolje da Rak ne bude u vezi sa njima. To ne znači da su Rakovi i suviše zahtevni, samo vole da im se ljubav iskazuje pažnjom.

Lav

Sa Lavom će se uklopiti svako koga neće uplašiti njihova ekstravagantna ličnost, a to su Strelac, Blizanci i Vodolija koji su isto jake i nezavisne ličnosti.

Lava će zamarati previše pravila i ograničavanje njegovog poleta. Može se desiti da će započeti vezu sa Jarcem, Bikom ili Vagom, ali to se neće dobro završiti, sem ako ne nauče kako da isprave nesuglasice koje se mogu javiti u ovakvim odnosima.

Devica

Devica obožava težak rad i ostvarivanje postavljenih ciljeva – zato će se odlično slagati sa Jarčevima. Pored toga, Devicama će se svideti stabilnost Bika i strastvenost Škorpije. Svi ovi znaci su dobar kombo za urednu Devicu.

Strelac, Vodolija i Blizanci će testirati strpljenje Device do njenih krajnjih granica. Ovi znaci se ne kreću po ravnoj liniji po kojoj Devica funkcioniše. Najbolje da Devica ne bude u vezi sa ovim znacima ili da sa njima nađe kompromis u vezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Naravno, ne mora značiti da ne smete uopšte da ulazite u vezu sa znakom koji nije kompatibilan, zato što na vaš ljubavni odnos utiču i podznak i Mesec, kao i druge planete.

Naslovna fotografija: instagram.com/llemerci

Jovana Petković

Comments