Verovatno ste do sada već dovoljno puta guglali koji se horoskopski znaci slažu sa vašim i sa kojima biste mogli da stupite u vezu, ali šta raditi onda kada stupite u vezu, kako je održati?

Prvi dejt se može lako pretvoriti u drugi, ali ne dešava se često da se treći i četvrti pretvore u romantičnu vezu. Zbog toga je dobro biti pripremljen. Pravo pitanje je – kako da održite vezu u odnosu na svoj horoskopski znak? Ovo su smernice koje možemo da vam damo.

Ovan

Dešava se da ste nekada previše tvrdoglavi i da gurate svog partnera od sebe time što morate uvek da budete u pravu. Kako biste održali balans, potrebno je da nekad popustite i da pustite svog partnera da, ipak, pobedi. Prepirke ne moraju da se završavaju samo onda kada vi date zadnju reč.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Bik

Vi ste miran, jak tip ličnosti, ali ne iskazujete uvek kako se osećate i šta želite. To bi trebalo da promenite. Razgovarajte sa vašim partnerom i kažite mu kako se osećate kako biste mogli da pronađete zajedničko tlo na kome ćete stajati. Zapamtite da niko ne ume da čita misli.

Blizanci

Poznati ste po tome što obožavate da razgovarate. Bilo da je razgovor uživo ili dopisivanje, volite da ste u kontaktu sa svojim partnerom, ali nekada to može da bude previše. Nekada je potrebno da se malo obuzdate i da svom partneru date prostora.

Rak

Sebe dajete stoprocentno od samog početka veze. Odmah ste spremni da uradite šta god da treba za svog partnera. Kada otpočnete romantičnu vezu, potrebno je da dozirate svoju pažnju, jer na taj način možete da oterate nekog ko potencijalno može da bude sa vama.

Pročitajte i ovo: Znaci zodijaka koji će u toku leta pronaći ljubav

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Lav

Lavovi vole da budu zvezde i u centru pažnje zbog čega nekada bacaju senku na svog partnera koji može da se oseća zapostavljeno. Dopustite svom partneru da nekada bude u centru paženje i dešavanja, pokažite mu da umete da kontrolišete svoj ego.

Devica

Device se previše fokusiraju na detalje i na male probleme koji u njihovim glavama izgledaju veoma ozbiljno. Morate da shvatite da, ako vam simpatija ne odgovara na poruku, to ne znači da ste zapostavljeni. Treba da naučite da verujete svom partneru i da mu dozvolite da vam pokaže da ceni vaše poverenje.

Vaga

Vagama se često dešava da počnu da misle i ponašaju se kao njihov partner. To rade potpuno nesvesno tako što, na primer, počnu da vole istu hranu kao njihov partner ili da imaju iste hobije. Trebalo bi na to da obratite pažnju, ne treba da izgubite svoju ličnost jer ste sa nekim u romantičnoj vezi.

Škorpija

Kada se zaljubite u nekog, vaša osećanja su intenzivna i jaka. Strastveni ste i želite tu strast odmah da pokažete svom partneru, što može dovesti do toga da ga na početku uplašite. Dozvolite vašem partneru da bude malo sam, da počnete da mu nedostajete, ne morate sve vreme biti zajedno.

Strelac

Strelci su slobodnog duha i za njih vezivanje može biti problem. Kada Strelci reše da se vežu i posvete – to je samo po sebi događaj jer to ne rade često. Ali, kako biste održali odnos sa određenom osobom, potrebno je da se dovoljno otvorite i da joj dozvolite da pođe na vaše avanture.

Pročitajte i ovo: Predstavljamo vam letnji seks horoskop – vreme je da eksperimentišemo!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Jarac

Jarčevi su navikli na to da vode kontrolu i da drže konce. Kada se zaljube i kada shvate da više nisu sami, Jarčevi misle da je red da kontrolišu i svoje romantične partnere. Na ovo bi svi Jarčevi trebalo da obrate pažnju i da shvate da ne moraju uvek da drže stvari pod kontrolom.

Vodolija

Vodolije uživaju u tome da budu autentične i jedinstvene, zbog čega uvek žele da njihova romantična veza bude posebna. One ne vole ništa što je obično. Vodolije treba da vode računa oko toga da ne uplaše svoje partnere tako što će impulsivno raditi stvari samo zato što im je dosadno.

Ribe

Ribe su uvek u svom svetu, one fantaziraju i maštaju. Zbog toga često kreiraju određene slike o drugima koje, uglanom, nisu realne. Dozvolite svom partneru da mašta sa vama i da bude deo vaših planova, nemojte ga isključivati.

Naslovna fotografija: instagram.com/velvetdynasty

Milica Antić

Comments