Budimo realni, niko nije savršen. Ljubavni odnosi u kojima smo bili ili u kojima jesmo – uče nas mnogo o sebi i o tome kako se postavljamo prema ljudima. Bilo da su propale veze u pitanju ili one iz kojih smo izašli i ostali prijatelji sa bivšim partnerom – možemo da primetimo šablon ponašanja i kod nas. Mada, složićete se – ovaj šablon se najbolje primećuje kad su toksični odnosi u pitanju. Pojedini od nas prosto ne umeju da izaberu partnere koji će ih poštovati već ulaze iz jednog lošeg odnosa u drugi…

Kako već možemo da primetimo određen šablon ponašanja – taj šablon možemo da apliciramo i na svoj horoskopski znak. Sigurno da ste primetili poklapanje u ponašanjima kod pojedinih svojih bivših partnera. Zato, hajde da vidimo – koje su vaše greške u vezama u odnosu na horoskopski znak.

Ovan – ne shvata svoj odnos sa partnerom za ozbiljno

Ako se greške u vezama u odnosu na horoskopski znak mogu popisati – onda su to greške koje prave Ovnovi. Razmislite, ako ste bili sa Ovnom, sigurno ste iskusili njegovo ignorisanje i stavljanje vašeg odnosa po strani. Pojedine njihove izjave ili ponašanje vam ukazuju na to da im je ipak stalo do vas, ali onda se sve preokrene i imate osećaj da ih nije briga.

Pročitajte i ovo: #staytoxic – kako svaki horoskopski znak štiti ego nakon raskida

Bik – ne ume da iskaže svoja osećanja

Tvrdoglav kao Bik. Da, ova izreka se vrlo verovatno odnosi na životinju, ali možemo je koristiti i kad je ovaj horoskopski znak u pitanju. Ako ste nekada pomislili da je sa Jarčevima teško izaći na kraj – niste bili sa Bikom. Bikovi ne umeju da razgovaraju sa svojim partnerima o tome kako se osećaju, zbog čega često izgleda kao da im nije stalo. Ali, ako dovoljno dugo insistirate na tome da vam kažu kako se osećaju, a ujedno im dajete prostora da shvate da moraju da komuniciraju sa vama – Bikovi umeju da budu super partneri za vezu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Noisetier (@thenoisetier)

Blizanci – odustaju od veze još pre nego što je gotova

Da li ste upoznati sa tim da Blizanci odustaju pre nego što se veza završi? Blizanci su poznati po tome što odustaju od ljubavnih odnosa koji su imali potencijala. To ne znači da su bezosećajni, već da samo nisu spremni da se žrtvuju za određene stvari. Kad smatraju da nešto zahteva previše energije – samo se povuku. Ovaj horoskopski znak uvek pravi ove greške u vezama.

Pročitajte i ovo: Poklon za rođendan prema horoskopu – nema greške!

Rak – izgubite se u karakteru osobe sa kojom ste u vezi

Znamo da su Rakovi izuzetno emotivni i da se brzo vezuju za druge. Ovo važi i za priajteljstva koja kreiraju, ali i za romantične veze. U toj bujici emocija dešava se da potpuno izgube svoj i da se stope sa karakterom osobe sa kojom su. Naravno, ova greška ih dovodi i do toga da izgube partnere zato što nemaju svoje JA.

Lav – svoje nezadovoljstvo iskazuje svađom

Lav ima jaku energiju. Sa ovim znakom je zaista nekad teško izaći na kraj. Za njega je tipično da je sjajan kad mu je život sjajan, ali kad ga život ne tretira kako treba, ume da bude izuzetno nezgodan. Ukoliko ima partnera – oslanja se na to da može sam da reši sve, ali neretko udara u ćorsokak. Kad se to desi, nije mu strano da svoje nezadovoljstvo iskaže prema partneru.

Devica – pokušava da promeni svoje partnere

Device su poznate po tome da što žele da poprave sve ljude u svojim životima. To zvuči super, ali problem je u tome što ljudi nisu ok samo zato što Device smatraju da nisu ok – što ume da bude pomalo kritično. Device umeju da postave određene standarde i smatraju da su u pravu, ma koliko da možda nisu. Zbog toga previše ozbiljno shvataju to da moraju da “promene” svoje partnere tako da njima budu savršeni.

Pročitajte i ovo: Najgori muški horoskopski znaci

Vaga – ume da budu pasivno-agresivna

Vage, vi imate najbolji fake osmeh od svih horoskopskih znakova. Tačno znate kad treba da se nasmejete, a kad da se namrgodite. To nekada koristite u svom ljubavnom životu. Često ne umete da sakrijete kako se osećate, što, na prvu, zvuči kao da je to dobra stvar, ali Vage ne znaju da se kontrolišu. Dešava se da svoje partnere ugušite pažnjom i ljubavlju – što ih na kraju otera od vas.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Noisetier (@thenoisetier)

Škorpija – uvek moraju da budu u pravu

Sa vama je uvek ili rat ili mir. Ne znate da budete in the middle ground. Osoba ste od ekstrema i – ili se ludački zaljubite ili ne uspevate da se zaljubite uopšte. A kad stupite u odnos s nekim, često uskačete u svađe i rasprave koje ne staju sve dok ne budete u pravu. Takve stvari odbijaju partnera.

Strelac – nije iskren sa svojim partnerima

Ovaj znak je poznat po tome što voli da eksperimentiše i često to očekuje i od svog partnera. Kad naiđe na nekog ko nije uvek spreman za akciju i živi malo mirnijim životom, postaje nezadovoljan. To nezadovoljstvo često postane intenzivno, a Strelac ne ume da o tome razgovara sa svojim partnerom – što stvara veliki problem. Nezadovoljstvo dovodi do rasprava, a tek u tim raspravama Strelci kažu šta osećaju.

Jarac – uvek očekuje da ga partner ostavi

Jarčevi vole da budu deo power couple ljubavi. Oni se ne plaše da žrtvuju sve za odnose i veze. To sve traje dok njihov unutrašnji pesimista ne kaže – možda će te ostaviti. Tada se sve u Jarčevima zbrka i potpuno se pogube, čekajući da se desi nešto najgore. Ovo, naravno, ne znači da su Jarčevi pesimistične osobe, ali dešava im se da upadnu u mračne epizode. Kad dođe do ovoga, njihovi partneri lako uvide da nešto nije u redu. Ako nisu u mogućnosti da razgovaraju sa svojim partnerom – veza lako puca.

Pročitajte i ovo: Da li su vaše natalne karte kompatibilne?

Vodolija – uvek mora da pobedi

Baš kao i Škorpije, i Vodolije vole da su u pravu. Ne u tolikoj meri, ali vole. Kad se Vodolije upuste u romantični odnos, sve dobro isplaniraju. A plan im je da budu ti koji navode partnera na sve. Nakon što se neko zaljubi u njih, Vodolije vole da preuzmu kontrolu. Naravno, ne na toksičan način, ali – vole da budu u pravu i da odnose pobede u raspravama.

Ribe – previše se žrtvuju za svoje partnere

Kad je u pitanju romansa – Ribe vole da ih neko čuva i pazi. Kad neko opravda ta očekivanja, Ribe umeju da sklanjaju pogled od crvenih zastavica partnera. Njihova najveća greška je što u čitavoj želji da se drugi ne oseti loše – izgube sebe.

Naslovna fotografija: instagram.com/thenoisetier

Milica Antić

Comments