“Pink isn’t just a color. It’s an attitude!”

Upravo sa ovom idejom je i nastala nova NINAMILÀN studio kolekcija koja je zaista pop of pink! Uostalom, možeš li da navedeš bilo koju drugu boju koja više od ove smele nijanse poručuje “stav”?!

U kolekciju su uključene i druge boje (tu je metalik sivi komplet, kao i beli komplet i haljina), ali čak i u ovom slučaju, autfit je osvežen pink detaljima jer, realno, sa njima nikada ne možeš da pogrešiš! Za one koji pak iskreno veruju u “the pinker the better” filozofiju, tu su svi ostali modeli iz kolekcije; suknje, haljine, sakoi, u raznim varijantama, za svačiji ukus, senzibilitet i stil.

Nina Milović svojim brendom NINAMILÀN studio predstavlja modu kao vid zabave i pristupa joj sasvim spontano, a svoje kolekcije kreira na osnovu sopstvenih modnih potreba ili ideja koje dobija posmatrajući ponudu na savremenoj modnoj sceni. Ovoga puta je sve to nekako “spakovano” u jedan finalni proizvod koji možeš da vidiš na fotografijama ispod, a u istom duhu je održano i snimanje ove kampanje na kojem smo se odlično zabavili i, kako se čini, malo pomerili sopstvene granice i očekivanja. 

nina milan studio 1 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 2 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 3 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 4 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 5 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 6 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 7 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 8 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 9 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 10 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 11 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 12 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice nina milan studio 13 HOT PINK: Nova NINAMILÀN studio kolekcija podstiče smelost i pomera granice

Zato, počni i sama da shvataš modu kao igru. Zabavljaj se birajući i noseći određenu odevnu kombinaciju. Iskoristi ono što ti se pruža da iskažeš sebe i svoju ličnost u punom sjaju. Budi hrabra, kreativna i samouverena. Ne plaši se eksperimentisanja i isprobavanja novih stvari koje ti možda u prvi mah ne deluju kao nešto što bi išlo uz tebe. Pomeraj svoje granice i izlazi iz zone komfora, što češće. I naravno – nosi pink!

“Because life’s too short to live in black and white!”

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments