Bela boja je najčešće povezivana sa toplim vremenom, uglavnom letnjom sezonom, dok tokom zime većina nas igra na sigurno i okreće se tamnijim tonovima. Krajnje je vreme da se isproba nešto novo, usudi se da se potpuno istakneš ove zime, i dopuniš svog garderober odećom znatno svetlije boje. Bela će učiniti da se izdvojiš od tamne i namrgođene mase koja je vrlo verovatno nezadovoljna hladnim vremenskim uslovima. Mi ti pomažemo da potpuno savladaš nošenje bele odeće u sred zime i da izdominiraš u njoj.

Bela džemper haljina

Udobnost, pre svega. Ukombinuj je sa crnim čizmama, i crnom torbom, kako bi je dodatno istakla i stavila u prvi plan.

5 2 1 Bela odeća je must have ove zime!

Belo odelo

Ne postoji ništa moćnije od odela, a uprkos tome što uglavnom biraš ona crna ili siva, belo će ostaviti najjači utisak na svakoga ko te u njemu vidi. Provereno!

6 4 Bela odeća je must have ove zime!

Maxi bela suknja

Iako su dugačke suknje najčešće rezervisane za letnju sezonu, sada je pravi trenutak da se to pravilo prekrši. Isprobaj je u kombinaciji sa upečatljivim čizmama ili svojim omiljenim džemperom, nećeš pogrešiti.

9 3 Bela odeća je must have ove zime!

Crno-bela kombinacija

Crno-bela je jedna od onih nepogrešivih kombinacija koje su uvek aktuelne. Obuci se slojevito, naglasi belu odeću sa crnim kaputom i crnim detaljima.

5 4 Bela odeća je must have ove zime!
Comments