Hrvatice su poznate po svojoj lepoti, ali i stilu. Neke dame iz Hrvatske veoma su popularne u svetu mode, te se poznaju i sarađuju sa najvećim svetskim imenima, a kod nas malo ko zna za njih.

Zato danas predstavljamo dve dame, vlasnice lifestyle portala Büro 24/7, koji nudi odličan sadržaj za moderne žene, koje interesuju modne, beauty, lifestile i teme iz oblasti kulture.

Iva Balaban, Kraljica Hrvatske 1995, uspešna manekenka i supruga fudbalera Boška Balabana. Tohom 12 godina srećnog braka, rodila je troje dece, Tašu koja ima 11 godina, Ivanu (6) i Tesu koja ima godinu i po dana.

Sa Mirelom Forić Srnom pokrenula je lifestyle portal Büro 24/7, koji je postigao veliki uspeh.

35246 e1380032697547 640x315 Hrvatske ikone stila: Iva Balaban i Mirela Forić Srna

Ona je žena čiji se modni ukus veoma hvali. Voli dizajniranu garderobu, a iz godine u godinu, njen stil kao da postaje sve bolji i bolji. Svoju vitku liniju voli da pokazuje u uskim pantalonama koje joj odlično stoje.

citykampanja11 Hrvatske ikone stila: Iva Balaban i Mirela Forić Srna

O njenom uspehu, tj. uspehu portala Büro 24/7 govori i to da su, njena prijateljica i koleginica Mirela Forić i ona, pozvane na haute couture reviju modne kuće Chanel, kao i to da su imale priliku da upoznaju mnoge važne ljude iz sveta mode poput Ane Vintur.

buro247chanel pariz 18 jpg 1358908378 Hrvatske ikone stila: Iva Balaban i Mirela Forić Srna

Mirela Forić Srna, nije samo supruga uspešnog fudbalera i kapitena hrvatske fudbalske reprezentacije, Darija Srne, lepa i zgodna žena sa istančanim ukusom za modu, već i magistar ekonomije.

3 4e9e8e8297d93 Hrvatske ikone stila: Iva Balaban i Mirela Forić Srna

Ova dama je i majka četvorogodišnje devojčice Kasje, a poznata je po tome što je pokrenula hvaljeni modni portal Büro 24/7.

Copy of Forić IMG 8322 Hrvatske ikone stila: Iva Balaban i Mirela Forić Srna

Ovaj portal, Mirela je pokrenula sa svojom velikom prijateljicom i jednom od najvećih modnih ikona današnjice, Ruskinjom Miroslavom Dumom. Sa Mirom, kako kaže, najmanje priča o modi, iako su obe veoma ponosne na uspeh njihovog zajedničkog projekta.

gaultier i valentino 18 jpg 1359050344 Hrvatske ikone stila: Iva Balaban i Mirela Forić Srna

Dok njena drugarica voli da eksperimentiše sa modom i dobro izgleda u svemu, Mirela je oduvek težila klasici i ženstvenosti, a nikada nije slepo pratila trendove.

Nju nikada nećemo videti u nekom preizazovom izdanju ili platformama, već isključivo u romantičnim i pomalo opuštenim kombinacijama.

tumblr mh4rxzlGM11qj6dsio1 500 Hrvatske ikone stila: Iva Balaban i Mirela Forić Srna

Baš poput i njenog portala, ona je veoma svestrana osoba. Zato je i napravila takvo jedno online mesto, na kom se osobe koje vole kulturu, putovanja, zanimljive knjige i još mnogo toga, mogu informisati i zabaviti.

Lenka Gatić

Comments